Finnmatkojen Restia Suites FFFF+
Rauhallinen keidas

Restia Suites FFFF+

Yksityinen piilopaikka rauhallisella ranta-alueella

Korfulla sijaitseva Restia Suites sopii täydellisesti sinulle, joka etsit yksityistä piilopaikkaa rannan ääreltä, kaukana hälinästä ja vilskeestä. Modernit juniorsviitit sijaitsevat rauhallisella alueella ja hotellin ympäristö houkuttelee pitkille kävelyretkille. Näytä lisää

Korfulla sijaitseva Restia Suites sopii täydellisesti sinulle, joka etsit yksityistä piilopaikkaa rannan ääreltä, kaukana hälinästä ja vilskeestä. Modernit juniorsviitit sijaitsevat rauhallisella alueella ja hotellin ympäristö houkuttelee pitkille kävelyretkille.

Restia Suitesissa vallitsee aikuismainen ja rentouttava ilmapiiri, alaikäraja hotelliin on 16 vuotta. Hotelli käsittää useita osittain kivestä rakennettuja, matalia rakennuksia pitkänomaisella alueella, joka ulottuu rannasta maalaismaiseen idylliin.

Mahdollisuus varata oma uima-allas
Restia Suitesissa on kaksi ravintolaa, baari, kampaamo, kuntoilutila, tenniskenttä, sauna sekä mahdollisuus hierontaan. Hyvin hoidetulla allasalueella on allasbaari. Jos kaipaat omaa uima-allasta ja aurinkotuoleja omassa puutarhassa, on sellainenkin mahdollista varata.

Mukavaa ja vaivatonta lomailua
Aharavin keskustassa on kauppoja ja ravintoloita. Yksinkertaisia välipaloja ja juomia on mahdollista ostaa vastaanotosta, mutta mukavammaksi lomasi teet varaamalla puolihoidon, johon sisältyy aamiaisbuffet ja päivällismenyy. Tällöin sinun ei tarvitse poistua hotellilta kun nälkä yllättää.

Tyylikästä asumista
Restia Suitesin juniorsviitit ovat hyvin varustettuja ja ne on sisustettu lämpimin ja maanläheisin värein. Kylpyhuoneet ovat tilavia ja niissä on jacuzzi kahdelle. Restia Suites tarjoaa siis erinomaiset puitteet romanttiselle lomalle, jolla sinulla ja rakkaallasi on runsaasti aikaa keskittyä toisiinne.

Perushintaan sisältyy: Majoitus juniorsviitissä, aamiaispöytä.

Sulje