Finnmatkojen Agios Stefanos

Retket Kreikka

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Albanian seikkailu

  Satamakaupunki Saranda ja Butrintin rauniot

  Käytä tilaisuutesi vierailla Albaniassa ja saada käsitys maan tarjoamasta maailmanperinnöstä, historiasta ja kulttuurista. Lue lisää

  Käytä tilaisuutesi vierailla Albaniassa ja saada käsitys maan tarjoamasta maailmanperinnöstä, historiasta ja kulttuurista.

  Albania sijaitsee vain lyhyen venematkan päässä Korfusta. Saavumme ensin satamakaupunki Sarandaan.

  Päivän kohokohta odottaakin jo seuraavana: saavumme Butrintin raunioille. Tällä 3 000 vuotta vanhalla historiallisella alueella on antiikinaikaisia raunioita ja museo. Kaupunki on ollut historiansa aikana sekä kreikkalaisen, roomalaisen että venetsialaisen vallan alla. Näet mm. vilahduksen muinaisesta antiikin teatterista ja kylpylästä. 400-luvulla rakennettu kaupunginmuuri on säilynyt vuosien saatossa.

  Paluumatkalla on järjestetty aikaa Sarandan tutkimiseen omin päin.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Aqualand - Pääsylippu

  Vetistä hupia koko perheelle

  Suuressa vesipuistossa on vesiliukumäkiä niin isoille kuin pienille. Lähde viettämään vauhdikasta, vilvoittavaa päivää! Lue lisää

  Suuressa vesipuistossa on vesiliukumäkiä niin isoille kuin pienille. Lähde viettämään vauhdikasta, vilvoittavaa päivää!

  Aqualand-vesipuisto sijaitsee Agios Ioanniksen kylässä, noin kuusi kilometriä Korfun kaupungin ulkopuolella. Yli 75 000 neliömetrin laajuisessa puistossa on kaikenlaisia ja kaikenkokoisia vesiliukumäkiä ja altaita.  

  Perheen pienimmille on lapsiystävällinen alue, jossa on matala allas ja pieni leikkilinna miniliukumäkineen. Vähän suuremmille lapset voivat antautua "Lazy River" -virran vietäväksi tai merirosvoseikkailuun.

  Aqualand-vesipuistossa aurinkotuolit ovat maksuttomia ja lisäksi puistossa on pukuhuone, suihkut ja kaapit arvoesineiden säilyttämistä varten. Puiston alueella on myös useita ravintoloita, jäätelökahvila ja minimarket.

  Lähde viettämään vauhdikas, hauska päivä vesipuistossa!

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Korfun kaupunki – Veneretki

  Nauti kauniista rannikosta ja pääkaupungin ilmapiiristä

  Näe Korfu uudesta perspektiivistä. Tämä mukava veneretki tarjoaa niin luonto- kuin kulttuurielämyksiä. Lue lisää

  Näe Korfu uudesta perspektiivistä. Tämä mukava veneretki tarjoaa niin luonto- kuin kulttuurielämyksiä.

  Kuljemme pitkin itärannikkoa pienten kalastajakylien ja jyrkkien kallioiden ohitse. Imeroliasta on noin puolentoista tunnin matka Korfun kaupunkiin ja matkustusajan voit ottaa rennosti maisemia ihaillen. Voit mm. nähdä Pantokratorin vuoren huipun. Kun saavumme pääkaupunkiin on sinulla runsaasti aikaa tutustua kaupunkiin omin päin ja voit halutessasi syödä myös lounasta.

  Korfun kaupunki löytyy Unescon maailmanperintöluettelosta. Kävellessäsi pitkin kapeita venetsialaistyylisiä katuja, voit tutustua lukemattomiin pieniin kauppoihin tai nauttia viilentävän lasillisen korfulaista inkivääriolutta Liston-aukiolla.

  Jos haluat mieluummin tutustua Korfun historialliseen perintöön löytyy tähän useita vaihtoehtoja. Muun muassa S:t Spiridon kirkko on omistettu Korfun suojeluspyhimykselle, jonka sanotaan suojelleen saarta niin hyökkäyksiltä kuin kulkutaudeilta. Palaio Frourio (vanha linnoitus) sekä Neo Frourio (uusi linnoitus) ovat venetsialaisia linnoituksia sokkeloisine käytävineen.

  Tämän jälkeen palaat satamaan paluumatkaa varten ja voit halutessasi pulahtaa mereen uimaan. Paluumatkalla pysähdymme myös yhden Korfun tunnetuimman maamerkin luona, Pontikonissiönin.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Korfu – ostosretki

  Tutustu Korfun kaupunkiin omin päin

  Tällä iltaretkellä kuljet retkibussillamme kätevästi Korfun kaupunkiin ja takaisin. Lue lisää

  Tällä iltaretkellä kuljet retkibussillamme kätevästi Korfun kaupunkiin ja takaisin.

  Varaa tämä retki, jos haluat tutustua saaren pääkaupunkiin omin päin. Retkibussi jaetaan toisen Korfun kaupunkiin suuntautuvan retken kanssa. Sinulla on koko ilta omaa aikaa ennen paluumatkaa takaisin hotellille. 

  Korfun kaupungissa on monipuolinen tarjonta shoppailunnälkäisille. Vanhassa kaupungissa on kapeita katuja ja kujia, ja täällä on mukava sekoitus paikallisia kauppoja ja kauppoja kansainvälisine tuotemerkkeineen.

  Korfun kaupungissa sinulla on runsaasti omaa aikaa. Voit tehdä ostoksia viihtyisissä pikkuputiikeissa tai vain istahtaa alas ja nauttia mukavasta tunnelmasta.

  Sulje

  Ilta / Shoppailu

 • Parga ja Paxos

  Kaksi kreikkalaista helmeä

  Ihana päivä merellä, vierailu uskomattoman kauniilla Paxoksen kalliosaarella sekä Pargan viehättävässä satamakaupungissa mantereella. Lue lisää

  Ihana päivä merellä, vierailu uskomattoman kauniilla Paxoksen kalliosaarella sekä Pargan viehättävässä satamakaupungissa mantereella.

  Paxoksen saarella pienessä Gaioksen kaupungissa voit kierrellä ja katsella kauniita okranvärisiä taloja. Ehdit myös nauttimaan kreikkalaisen keittiön erikoisuuksia jossakin monista tavernoista.

  Kauniiden maisemien keskellä purjehdimme sen jälkeen Pargan satamaan mantereelle.

  Pargassa on kaunin luonnon lisäksi paljon pikkukauppoja ja ihanan kreikkalainen tunnelma.

  Kokopäiväretki tarjoaa runsain mitoin niin kulttuuri- kuin luontoelämyksiäkin.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Paxos ja Antipaxos – Britannia

  Kaksi Joonianmeren helmeä

  Lähde mukaan unohtumattomalle veneretkelle turkoosinsiniselle merelle. Alus ottaa kurssin kohti Paxoksen ja Antipaxoksen naapurisaaria. Lue lisää

  Lähde mukaan unohtumattomalle veneretkelle turkoosinsiniselle merelle. Alus ottaa kurssin kohti Paxoksen ja Antipaxoksen naapurisaaria.

  Tarun mukaan merenjumala leikkasi palan Korfusta kolmikärkisellään luodakseen kodin vaimolleen Amfitritelle. Kun olet nähnyt kirkkaansinisen veden ja vieraillut Paxoksen kauniissa meriluolissa, voit hyvin kuvitella paikan jumalan pakopaikaksi. Paxoksen eteläpuolella on sen kaunis pikkusisko, Antipaxos. Vesi saaren ympärillä on kristallinkirkasta ja pysähdymmekin uimaan saaren edustalla. Retken viimeinen pysähdys on Gaios, Paxoksen pääkaupunki. Sinulla on omaa aikaa tutkia kylää ja sen monia kauppoja, baareja sekä mukavia tavernoita, joissa voit syödä lounasta.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Paxos ja Antipaxos – Sarris

  Kaksi Joonianmeren helmeä

  Lähde mukaan unohtumattomalle veneretkelle turkoosinsiniselle merelle. Alus ottaa kurssin kohti Paxoksen ja Antipaxoksen naapurisaaria. Lue lisää

  Lähde mukaan unohtumattomalle veneretkelle turkoosinsiniselle merelle. Alus ottaa kurssin kohti Paxoksen ja Antipaxoksen naapurisaaria.

  Alus vie meidät kohti kauniita, vuoristoisia naapurisaaria, jotka tarun mukaan ovat merenjumala Poseidonin asuinsijoja. Ensin saavumme Paxokselle, jonka luonto on monin tavoin erikoislaatuinen. Puut, pensaat ja muut kasvit luovat yhdessä kallioiden ja valtavien meren kovertamien luolien kanssa saaren suurenmoiset luontomaisemat. Paxoksen eteläpuolella on sen kaunis pikkusisko, Antipaxos. Vesi saaren ympärillä on kristallinkirkasta ja pysähdymmekin uimaan saaren edustalla. Palattuamme vielä Paxokselle nousemme maihin Gaioksessa, jossa sinulla on omaa aikaa tutkia kylää ja nauttia lounas jossakin Paxoksen monista mukavista tavernoista.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Saarikierros – Vehreä Korfu

  Munkkiluostari, luontoelämyksiä ja Achillion-palatsi

  Retki läpi kauniin ja vehreän Korfun sisältää sopivassa määrin luontoa, kulttuuria ja historiaa. Lue lisää

  Retki läpi kauniin ja vehreän Korfun sisältää sopivassa määrin luontoa, kulttuuria ja historiaa.

  Vehreä Korfun saari tarjoaa upeita luontoelämyksiä, mielenkiintoista kulttuuria sekä jännittävää historiaa. Pääset näkemään Korfun vastakohtia sisältävän maiseman monine oliivi- ja sitruunalehtoineen samalla kun ohitamme viehättäviä pieniä kyliä.

  Retken aluksi vierailemme Achillion-palatsissa, joka kuului itävaltais-unkarilaiselle keisarinna Elisabetille (Sissi). Palatsi on yksi Korfun suosituimmista retkikohteista ja se vilahtaa myös muun muassa James Bond -elokuvassa For Your Eyes Only.

  Luoteessa kallioniemekkeellä sijaitsee Paleokastritsa, jota usein kutsutaan myös "Korfun helmeksi". Täällä vierailemme kauniissa maisemissa 1200-luvun munkkiluostarissa ja on aika myös lounastaa tai käväistä uimassa omin päin.

  Retki jatkuu kapeita vuoristoteitä pitkin Bella Vistaan, jossa pääsemme ihailemaan upeita näkymiä.

  Retken päätteeksi pysähdymme vanhaan Makradesin kylään.

  Retki soveltuu kaikille, jotka haluavat nähdä Korfun rehevää vehreyttä sekä vilahduksen arkielämästä turistialueiden ulkopuolella.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Theo's BBQ Cruise

  Aurinkoa ja uimista

  Meripäivän aikana pääset nauttimaan auringosta, uimisesta ja kreikkalaisesta BBQ-lounaasta. Lue lisää

  Meripäivän aikana pääset nauttimaan auringosta, uimisesta ja kreikkalaisesta BBQ-lounaasta.

  Seilaamme pitkin Korfun maalauksellista rannikkoa ja laskemme ankkurit kauniilla lahdella. Täällä pääset uimaan ja snorklaamaan rannan tuntumassa lipuvasta veneestä tai voit vuokrata aurinkotuolin rannalta ja nauttia auringosta.

  Rannalla Theo ja hänen miehistönsä valmistavat yksinkertaisen mutta ihanan BBQ-lounaan souvlakeineen. Lounaaseen sisältyy yksi juoma, muut juomat lisämaksusta.

  Päivä on täynnä iloista toimintaa ja sopii kaiken ikäisille!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Tutustu Korfun kaupunkiin

  Vanhakaupunki – Korfun sydän

  Kaupunkikävely, shoppailua ja illallinen Korfun kaupungin romanttisessa vanhassa osassa. Lue lisää

  Kaupunkikävely, shoppailua ja illallinen Korfun kaupungin romanttisessa vanhassa osassa.

  Tämä on tilaisuus kokea eloisan ja romanttisen Korfun kaupungin vanhan osan parhaat palat. Lähde mukaan opastetulle kävelylle halki ajan, pitkin kapeita, venetsialaistyylisiä katuja ja opi tuntemaan Korfun kaupunki.

  Sinulla on myös omaa aikaa katsella kaupunkia, tehdä ostoksia pienissä, viihtyisissä putiikeissa tai istahtaa nauttimaan tunnelmasta, joka tuo mieleen vanhat mustavalkoelokuvat.

  Retken päätteeksi kokoonnumme nauttimaan korfulaisen keittiön antimista paikalliseen ravintolaan vanhan kaupunginportin luona. Ravintola on suosittu myös paikallisten keskuudessa.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Veneretki – Blue Lagoon

  Rentouttava veneretki luonnonkauniille laguunille

  Osallistu ihastuttavaan meripäivään, jonka aikana ehdimme sekä uida ja snorklata, että vierailla luolassa! Lue lisää

  Osallistu ihastuttavaan meripäivään, jonka aikana ehdimme sekä uida ja snorklata, että vierailla luolassa!

  Veneretki vie meidät yli läpinäkyvän veden historialliseen Mourtos-luolaan. Pidämme tauon, jonka aikana ehdit uida sinisessä laguunissa. Snorklausvälineitä on saatavilla niille, jotka haluavat tutustua vedenalaiseen maailmaan.

  Lounasbuffet tarjoillaan veneessä. Lounaan jälkeen matka jatkuu Kreikan mantereelle Sivotaan, jossa vene kiinnittyy laituriin.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus