Agios Stefanos

Hieno, kilometrien pituinen hiekkaranta on Agios Stefanoksen tärkein houkutin. Täällä voit viettää leppoisaa lomaa, jossa meri, aurinko ja uiminen ovat pääosassa. Pienessä kylässä on kourallinen tavernoja ja pikkukauppoja. Pienissä huoneistohotelleissamme vietät rentouttavaa lomaa mukavaan hintaan. Lue lisää

Hieno, kilometrien pituinen hiekkaranta on Agios Stefanoksen tärkein houkutin. Täällä voit viettää leppoisaa lomaa, jossa meri, aurinko ja uiminen ovat pääosassa. Pienessä kylässä on kourallinen tavernoja ja pikkukauppoja. Pienissä huoneistohotelleissamme vietät rentouttavaa lomaa mukavaan hintaan.

Agios Stefanos sijaitsee merenpoukamassa Korfun luoteisrannikolla. Ylhäällä kukkuloilla on vakituisilla asukkailla pienet talonsa ja kävelyetäisyydellä rannalta on hotelleja ja hieman toistakymmentä tavernaa, pikkukaupppoja ja muutama baari.

Juoksulenkkejä rannalla
Ranta on hienohiekkainen ja matala. Lähellä kylää on aurinkotuoleja ja rantaterasseja, hieman kauempana ranta on lähes autio. Se on täydellinen kävelyretkiin ja juoksulenkeille vesirajassa.

Oliivilehtoja ja vehreitä vuoria
Naapurikylä Arillas, jossa on myös hieno ranta, on kolmen kilometrin päässä etelässä. Voit kävellä sinne rantakallioiden yli vievää vanhaa aasipolkua pitkin. Muuten Agios Stefanoksen lähimpiä naapureita ovat oliivilehdot, pienviljelmät ja vehreät vuoret.

Italialaisia vaikutteita
Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin.

Löydä saaren rannat
Hienoja rantoja on Korfun joka puolella. Saaren länsipuolella sijaitsevat useimmat hiekkarannoista ja itäpuolella rannat ovat enimmäkseen pikkukivirantoja. Kaikkein hienoimmat rannat ovat usein hiukan syrjässä, mutta vuokra-autolla tai paikallisbussilla niillekin pääsee helposti.

Korfun kaupunki
Suosittelemme käyntiä Korfun kaupungissa. Maailmanperintölistalle nostetussa vanhassa kaupungissa kapeita kujia reunustavat venetsialaiset aatelispalatsit. Spianada-aukiolla on ruohokenttä kriketinpeluuta varten ja Listonin terassin kahvilat ja arkadit tuovat mieleen Pariisin. Kujien tunnelmaa täydentävät tyylikkäät ostospaikat ja vilkas iltaelämä.


Retkivinkkejä
  • Palatseja, luostareita ja kauniita maisemia saarikierroksella
  • Viehättävät saaret Paxos ja Antipaxos
  • Päivällinen ja ostoksia Korfun vanhassa kaupungissa
  • Päiväretki naapurimaahan Albaniaan

Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Korfulle n. 3 t 30 min
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Agios Stefanoksessa kestää n. 1,5 tuntia. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Agios Stefanoksessa kestää n. 1,5 tuntia.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit