Korfu

Koe yksi Kreikan kauneimmista saarista! Tarjolla on pieniä ja viehättäviä huoneistohotelleja, hotelleja perheaktiviteetteineen, yksi Splash-hotelli vesipuistolla, hotelleja ilman lapsia matkustaville ja vaihtoehtoja romanttisesta Korfun kaupungista.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Korfulle n. 3 t 30 min
Lentokenttäkuljetus: Korfun lentokentältä ensimmäiselle hotellille Agios Ioannis Peristeronissa n. 30 min. Näytä lisää

Korfun lentokentältä ensimmäiselle hotellille Agios Ioannis Peristeronissa n. 30 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Korfu

 • Agios Georgios
  Agios Georgios
  Agios Georgios

  Agios Georgios

  Rauhallinen kylä lounaisrannikolla, Korfun upeimman hiekkarannan äärellä. Aivan rannalla sijaitsee perheille sopiva Blue Star -hotellimme.

 • Agios Ioannis
  Agios Ioannis
  Agios Ioannis

  Agios Ioannis

  Täällä lomailet Splash-hotellissamme mahtavan Aqualand-vesipuiston alueella. Käytettävissäsi on rajoittamaton pääsy vesipuiston huikeisiin houkutuksiin. Hintaan kuuluu myös ruoat ja juomat sisältävä All Inclusive.

 • Agios Ioannis Peristeron
  Agios Ioannis Peristeron
  Agios Ioannis Peristeron

  Uutuus!

  Agios Ioannis Peristeron

  Ylellistä lomailua meren äärellä, vehreyden keskellä. Täällä sijaitsee Marbella Beach, Korfun paras hotelli.

 • Agios Stefanos
  Agios Stefanos
  Agios Stefanos

  Agios Stefanos

  Rauhallinen, pieni rantalomakohde maaseudulla Korfun luoteisrannikolla. Täällä on hieno, pitkä hiekkaranta, aitoja tavernoja ja mukava tunnelma.

 • Aharavi
  Aharavi
  Aharavi

  Aharavi

  Aharavi on monipuolinen rantalomakohde, jossa on ravintoloita, pikkukauppoja ja iltaelämää sekä lapsille hyvin sopiva pitkä ranta. Aharavin ja Rodan lomakohteet ovat kasvaneet kiinni toisiinsa, hotellejamme on molemmissa.

 • Korfun kaupunki
  Korfun kaupunki
  Korfun kaupunki

  Korfun kaupunki

  Pieni suurkaupunki on Korfun kiistaton kuningatar charmissa ja kulttuurissa. Valinnanvaraa riittää, oletpa sitten kiinnostunut ostoksista, ravintoloista, kauniista arkkitehtuurista tai kulttuurihistoriasta.

 • Ermones
  Ermones
  Ermones

  Ermones

  Rauhallinen lomakohde poukamassa vihreiden hedelmätarhojen peittämien kukkuloiden juurella, lähellä saaren ainoaa golfkenttää. Voit asua viiden tähden Blue Couples -hotellissamme, joka on suunniteltu erityisesti pareja varten.

 • Gouvia
  Gouvia
  Gouvia

  Gouvia

  Gouvia on yksi Korfun värikkäimpiä rantalomakohteita. Sen palvelut kattavat kaiken vesiurheilusta ravintoloihin, ostoskatuihin ja iltahuveihin. Hotellivalikoimassamme on erilaisia hotelleja Edullisista vaihtoehdoista De Luxeen.

 • Moraitika
  Moraitika
  Moraitika

  Moraitika

  Moraitika on viihtyisä rantalomakohde Korfun kaakkoisrannikolla. Täällä voit viettää rentouttavaa lomaa lähellä rantoja, pikkukauppoja, ravintoloita ja ylempänä kukkulalla sijaitsevan vanhan Moraitikan viehättäviä kujia.

 • Nissaki
  Nissaki
  Nissaki

  Nissaki

  Valkea, pikkukivinen ranta, jonka äärellä sijaitsee All Inclusive Beach -hotellimme. Rauhallista ja idyllistä.

 • Agios Spyridon
  Agios Spyridon
  Agios Spyridon

  Agios Spyridon

  Pohjois-Korfun pieni lomakylä, jossa on maalaistunnelmaa, hieno hiekkaranta ja naapurina luonnonpuisto. Täällä sijaitsee All Inclusive -lomahotellimme aivan rannalla.

 • Dassia
  Dassia
  Dassia

  Dassia

  Keskikokoinen rantalomakohde pitkällä rannalla, lahdella Korfun kaupungin pohjoispuolella. Hyvän olon hotelleihimme kuuluvalla All Inclusive -hotellillamme on sekä yksityinen ranta että thalassokylpylä.