Kreikka

Finnmatkojen Kreikka tarjoaa uusia ja raikkaita hotelleja – valitse monipuolisesta valikoimastamme oma suosikkisi. Kreikan lomallasi voit yhä aistia tunnetun kreikkalaisen tunnelman yksinkertaisissa tavernoissa viiniköynnöksen alla istuessasi. Uutuuksia: Zakynthos ja Itä-Kreeta. Lisäksi voit varata Blue Village Family Life -hotellin kaikilta suuremmilta Kreikan saariltamme. Lue lisää

Finnmatkojen Kreikka tarjoaa uusia ja raikkaita hotelleja – valitse monipuolisesta valikoimastamme oma suosikkisi. Kreikan lomallasi voit yhä aistia tunnetun kreikkalaisen tunnelman yksinkertaisissa tavernoissa viiniköynnöksen alla istuessasi. Uutuuksia: Zakynthos ja Itä-Kreeta. Lisäksi voit varata Blue Village Family Life -hotellin kaikilta suuremmilta Kreikan saariltamme.

Perheiden ykkösvaihtoehto
Blue Village Family Life -hotellimme tarjoavat kesällä 2016 entistä enemmän palveluita. Palvelutarjontaan kuuluvat niin maksuttomat lastenkerhot Bamse Clubista nuorten The Hangoutiin, kuin grillipäivälliset, show-esitykset iltaisin ja kuntoilumahdollisuudet. Nämä mukavat Family Life  -perhehotellimme löydät Kreikasta ensi kesänä:

Korfulta, Kosilta, Rodokselta ja Kreetalta löydät  Splash-hotellin omalla vesipuistolla. Hyviä vaihtoehtoja ovat myös Blue Star -hotellimme, joista löytyy mukavaa tekemistä hotellialueelta.

Aikuiseen makuun
Jos etsit hotellia kahdenkeskiseen lomailuun, on Sensimar-hotelli paras vaihtoehtosi. Täällä pidetään huoli siitä, että pääset nauttimaan elämän hyvistä hetkistä. Ravintoloiden lisäksi löydät Sensimar-hotelleista mm. fitness-tunteja ja spa-palveluita. Kreikan hotellitarjonnassamme on myös käsin poimittuja hotellivaihtoehtoja Parhaalla paikalla-, Rauhallinen keidas-, Pientä ja kodikasta-, Aikuisten kesken- sekä De Luxe -luokista. 

Uutuus: Itä-Kreeta – rauhaa ja luksusta
Itä-Kreetalla, lähellä Iraklionia, lomailet rauhallisessa ja ylellisessä tunnelmassa. Hotellit ovat tasokkaita, ja täällä sielusi lepää. Valitse julkkisten suosikki Elounda, viihtyisä Agios Nikolaos tai jokin muu lomakohteistamme.

Löydä suosikkisaaresi

  • Uutuus! Zakynthos: Vaaleita hiekkarantoja, kristallinkirkas meri, vehreä luonto ja runsaasti kreikkalaista charmia.
  • Kos: Pyöräile timjamintuoksun ympäröimänä meren rantaa mukailevilla poluilla. Tai rentoudu beach clubin valkoisilla loungesohvilla.
  • Samos: Idyllisiä kalastajakyliä, tavernoita viiniköynnöksineen ja 240 pientä ja suurempaa rantaa.
  • Kreeta: Hienojen hiekkarantojen lisäksi antiikin kulttuuriaarteita ja kaupunkeja venetsialaisine kortteleineen.
  • Korfu: Vehreä saari, kauniit näköalat ja herkullista ruokaa italiaisella vivahteella.
  • Rodos: Kaikkea rannoista suuriin uima-altaisiin ja vanhan kaupungin keskikaikaiseen charmiin.

Siitä mitä muuta voit tehdä lomallasi Kreikassa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Koe enemmän yhdistelmälomalla!

  • Vietä yksi viikko Samoksella ja toinen Patmoksella
  • Yhdistä lomaasi Kos ja pieni Kalymnoksen saari
  • Yhdistä saman saaren eri lomakohteita
  • Vietä ensimmäinen lomaviikko TEMAn kiertomatkalla esim. vaeltaen ja pyöräillen, ja jälkimmäinen viikko valitsemassasi rantalomakohteessa samalla saarella.

Kreikan ilmasto
Katso Kreikan lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai Minun lomani -älypuhelinsovelluksesta. 

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Kreikan passi- ja viisumikäytännöistä »

Sulje