Lento ja hotelliyö Mombasan rannikolla

Tämä paketti on fiksu ratkaisu, kun haluat matkustella Keniassa omin päin, mutta arvostat selkeitä järjestelyjä saapumisen yhteydessä. Paketti sisältää ensinnäkin edullisen lentomatkan vaivattomalla tilauslennollamme Helsingistä Mombasaan (meno-paluu). Lisäksi pakettiin kuuluu ensimmäinen hotelliyöpyminen vähintään kahden tähden hotellissa Mombasan alueella. Lue lisää

Tämä paketti on fiksu ratkaisu, kun haluat matkustella Keniassa omin päin, mutta arvostat selkeitä järjestelyjä saapumisen yhteydessä. Paketti sisältää ensinnäkin edullisen lentomatkan vaivattomalla tilauslennollamme Helsingistä Mombasaan (meno-paluu). Lisäksi pakettiin kuuluu ensimmäinen hotelliyöpyminen vähintään kahden tähden hotellissa Mombasan alueella.

Näin matkasi saa mukavan startin, ennen kuin jatkat lomaseikkailuasi omin päin. Voit varata lisämaksusta kuljetuksen lentokentältä hotellille. Matkan pituudeksi voit valita yhden, kaksi tai kolme viikkoa. Saapuessasi tapaat oppaamme, jolta voit kysellä neuvoja ja vinkkejä.

Maailman nykyaikaisin matkustajakone
Ainoana matkanjärjestäjänä lennämme Boeing 787 Dreamlinerilla suoraan Suomesta Keniaan, non-stoppina sekä meno- että paluumatkan. Mukavuus, enemmän jalkatilaa, henkilökohtainen viihdejärjestelmä sekä lyhyempi lentomatka ovat vain muutamia lennon hyviä puolia.

Varaa netistä
Voit varata "Lento ja hotelliyöpyminen Mombasan rannikolla" -paketin klikkaamalla Varaa-painiketta. Tervetuloa lomalle!

Sulje

Suosituimmat hotellit