Southern Palms FFFF

Uima-altaiden ystäville ja perheille

Perheystävällinen Southern Palms sijaitsee aivan ihanan Diani-hiekkarannan äärellä. Täällä houkuttelee suuri allasalue, laaja palvelutarjonta sekä viihdeohjelma. Puolihoito sisältyy, mutta voit myös varata lisämaksusta All Inclusiven. Lue lisää

Perheystävällinen Southern Palms sijaitsee aivan ihanan Diani-hiekkarannan äärellä. Täällä houkuttelee suuri allasalue, laaja palvelutarjonta sekä viihdeohjelma. Puolihoito sisältyy, mutta voit myös varata lisämaksusta All Inclusiven.

Astuessasi Southern Palms hotelliin, tunnet varmasti välittömästi olevasi Afrikassa. Sisustus on eksoottista swahili-tyyliä maustettuna arabialaisella arkkitehtuurilla.

Allasalue ja trooppinen puutarha
Hotellilla on jättikokoinen allasalue, joka sopii kaikille – alueella on allasbaari, jacuzzi ja runsaasti tilaa leikkeihin. Täällä viihtyvät uima-allaselämän ystävät, Southern Palmsista löytyvät nimittäin muutamat koko Itä-Afrikan suurimmista uima-altaista. Uima-altaat sijaitsevat kivasti vehmaan trooppisen puutarhan keskellä, kookospalmujen ja kukkivien kasvien ympäröimänä.

Vesiurheilua, kuntosali ja viihdeohjelmaa
Southern Palms hotellissa on hyvin varustettu kuntosali, kampaamo, vesiurheilua kuten sukellusta ja snorklausta, tennis ja paljon muuta. Lapsille on erillinen, matalampi osa uima-altaasta, kansainvälinen lastenkerho ja leikkipaikka. Aktiviteettejä ja viihdeohjelmaa kuten elävää musiikkia, afrikkalaisia show-esityksiä ja akrobatiaa järjestetään sekä päivisin että iltaisin Southern Palmsissa.

Varaa All Inclusive!
Tee lomailu helpoksi varaamalla All Inclusive etukäteen jo kotimaassa. Varaat sitten All Inclusiven tai puolihoidon, voit valita itse nautitko päivällisen pääravintolan noutopöydästä vai hotellin kahdessa muussa ravintolassa. Lavia Romana on suuntautunut italialaisen keittiön antimiin kun taas Manyattassa tarjoillaan grilliherkkuja.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, puolihoito. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje
Rantaan 20-150 m
Ostoksille 3 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On

Suosituimmat hotellit