Finnmatkojen Kenia

Kenia

Koe trooppiset rannat ja norsusafari yhdellä ja samalla lomalla. Tästä on kyse Finnmatkojen Keniassa. Asut Intian valtameren rannalla, ja hotellivalikoimassa on vaihtoehtoja Pientä ja kodikasta -luokan hotelleista De Luxeen. Lue lisää

Koe trooppiset rannat ja norsusafari yhdellä ja samalla lomalla. Tästä on kyse Finnmatkojen Keniassa. Asut Intian valtameren rannalla, ja hotellivalikoimassa on vaihtoehtoja Pientä ja kodikasta -luokan hotelleista De Luxeen.

Uutuus! Ainoana matkanjärjestäjänä lennämme maailman uudenaikaisimmalla matkustajalentokoneella Boeing 787 Dreamlinerilla Suomesta Keniaan. Mukavuus, enemmän jalkatilaa, henkilökohtainen viihdejärjestelmä sekä lyhyempi lentomatka ovat vain muutamia lennon hyviä puolia.

Matkavarauksen yhteydessä voit varata lyhyemmän tai pidemmän safarin, jolla on mahdollisuus nähdä niin leijonia, kirahveja kuin norsuja kansallispuiston savanneilla. Lisäksi voit yhdistää Kenian lomaasi paratiisimaisen Sansibarin maustesaaren Tansanian rannikolta. Tervetuloa unohtumattomalle seikkailulle Keniaan!

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kenia