Finnmatkojen Tortuga Beach FFFF+
Spa-hotelli

Tortuga Beach FFFF+

Lähellä rantaa ja tasokas spa

Tortuga Beach Santa Marian pohjoispuolella on erityisesti valittu yhdeksi Spa-hotelleistamme. Hotelli sijaitsee lisäksi hyvällä paikalla lähellä rantaa. Hotelli soveltuu hyvin pareille ja suuremmille seurueille, jotka etsivät lomalleen rauhallista hotellia läheltä rantaa. All Inclusive sisältyy hotellin perushintaan. Näytä lisää

Tortuga Beach Santa Marian pohjoispuolella on erityisesti valittu yhdeksi Spa-hotelleistamme. Hotelli sijaitsee lisäksi hyvällä paikalla lähellä rantaa. Hotelli soveltuu hyvin pareille ja suuremmille seurueille, jotka etsivät lomalleen rauhallista hotellia läheltä rantaa. All Inclusive sisältyy hotellin perushintaan.

Vaaleasävyiset matalat hotellirakennukset sijaitsevat hiljalleen rantaan viettävällä alueella.

Kaksi allasaluetta, tasokas spa ja hyvin varustettu kuntosali
Hotelli houkuttelee ennen kaikkea kahdella allasalueellaan sekä tasokkaalla ja hyvämaineisella YHI spa-osastollaan. Hotellilla on myös hyvin varustettu kuntosali, sekä 7 päivänä viikossa päivisin ja iltaisin järjestettävää viihdeohjelmaa. Lisäksi hotellilta löytyy lastenaltaita.

Kun aurinko paistaa korkeimmillaan on hyvä suunnata vaikka Tortuga Beachin rantabaariin. Kokin grillatessa tilaustasi voit valita mukavan pöydän ranta- ja merinäköalalla.

Bussikuljetus Santa Mariaan
Santa Marian elämää pääset maistamaan kätevimmin hotellin järjestämällä bussikuljetuksella. Voit myös vuokrata polkupyörän hotellin rantaklubilta ja pyöräillä kolmen kilometrin matkan kylän keskustaan.

Huvila uima-altaalla, perhehuone vai sviitti kahdelle?

Tortuga Beachin huoneet ovat suuret ja ne on sisustettu tyylikkäästi vaalein värisävyin. Kaikissa on parveke tai maaterassi. Voit varata joko kahdelle hengelle sopivan sviitin tai perhehuoneen, jossa on keittosyvennys ja tilaa jopa neljälle. Jos seurueenne on suurempi, ehkä paras vaihtoehto on valita omalla uima-altaalla varustettu huvila.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus huvilassa tai valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje