Finnmatkojen Porto Antigo FFF+
Perhelöytö

Retket Kap Verde

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Hummeria Atlantiksessa

  Nautiskele meren herkuista

  Hemmottele itseäsi ja vieraile viihtyisässä Atlantis -ravintolassa. Ruokalistalla on Kap Verden omaa hummeria, lagostaa. Lue lisää

  Hemmottele itseäsi ja vieraile viihtyisässä Atlantis -ravintolassa. Ruokalistalla on Kap Verden omaa hummeria, lagostaa.

  Hieno ravintola sijaitsee aivan rannalla noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Santa Mariasta. Voit joko istua ulkona terassilla tai sisällä avoimessa ravintolassa, josta on suuri ikkuna merelle.

  Ateriaan kuuluu alkuruoka, lämpimänä ruokana lagostaa, hummerinsukuista äyriäistä, sekä jälkiruoka. Ruokajuomana viiniä, olutta, virvoitusjuomaa sekä kahvia ja teetä.

  Hummeriateria on varattavissa joko lounaana tai päivällisenä.

  Sulje

  Puolipäiva / Ruoka, juoma & viihde

 • Kap Verdeläinen ilta

  Ruokaa, musiikkia ja tanssia

  Lähde viettämään mukavaa ja hauskaa iltaa Santa Marian hotelli Morabezaan. Morabeza tarkoittaa vieraanvaraisuutta, ja vuodelta 1967 oleva hotelli on yksi Kap Verden vanhimmista edelleen toimivista hotelleista. Lue lisää

  Lähde viettämään mukavaa ja hauskaa iltaa Santa Marian hotelli Morabezaan. Morabeza tarkoittaa vieraanvaraisuutta, ja vuodelta 1967 oleva hotelli on yksi Kap Verden vanhimmista edelleen toimivista hotelleista.

  Tanssi ja musiikki ovat tärkeä osa Kap Verdeläistä kulttuuria, ja tämän illan aikana sinulla on mahdollisuus osallistua perinteisiin tansseihin.

  Livemusiikin ja perinteisen tanssin ohella tarjolla on runsas grilli-buffé, jossa voit maistella niin paikallisia kuin kansainvälisiä ruokalajeja. Kannattaa maistaa "cracas" -ruokalajia, joka näyttää aivan kiveltä, mutta sisältää hieman simpukkaa tai "percebes"-herkkua.

  Valittavana on myös erilaisia salaatteja, grillattua kalaa ja grillattuja liha- ja kanaruokia. Tarjolla on myös useita erilaisia jälkiruokia.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Katamaraani Chill Out Sea Turtle

  Rentouttava veneretki aikuisille

  Rentouttava puolipäiväretki merellä, jossa voit ottaa aurinkoa ja uida rauhallisissa tunnelmissa. Sea Turtle Catamaran on saaren suurin katamaraani, josta löytyy kaikki mukavuudet. Lue lisää

  Rentouttava puolipäiväretki merellä, jossa voit ottaa aurinkoa ja uida rauhallisissa tunnelmissa. Sea Turtle Catamaran on saaren suurin katamaraani, josta löytyy kaikki mukavuudet.

  Palmeiran satamassa nouset retkialus Sea Turtle Catamaranille, joka vie sinut veneretkelle pitkin rannikkoa.

  Seilaamme etelään kohti Murdeiran lahtea. Aluksella voit rentoutua ja vaikkapa nauttia lasillisen kuohuviiniä. Juomat aluksella sisältyvät retken hintaan.

  Pysähdymme uimaan ja snorklaamaan kauniilla Monte Leão – Leijonavuorella.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Lasipohjavene Neptunus

  Tutki merenelämää kastumatta

  Täydellinen retki sinulle, joka haluat helposti ja mukavasti tutustua pinnan alle kätkeytyvään maailmaan. Lue lisää

  Täydellinen retki sinulle, joka haluat helposti ja mukavasti tutustua pinnan alle kätkeytyvään maailmaan.

  Tämä sukellusvenettä muistuttava alus on kuin ylösalaisin käännetty akvaario, josta voit paksun lasin takaa ihastella meren salaisuuksia. Retki vie sinut muutamaksi tunniksi merelle Santa Marian edustalle ja kahta suurta hylkyä ympäröiville kalarikkaille vesille.

  Jännittävä ja erilainen veneretki!

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Pirates of the Atlantic Ocean

  Aurinkoa, uimista ja hauskanpitoa

  Lähde jännittävälle puolipäiväretkelle merelle, luvassa on merirosvoja, aarteenetsintää ja uimista. Täydellinen retki koko perheelle! Lue lisää

  Lähde jännittävälle puolipäiväretkelle merelle, luvassa on merirosvoja, aarteenetsintää ja uimista. Täydellinen retki koko perheelle!

  Seilaamme Palmeiran satamasta merelle merirosvolaivalla. Koko aamupäiväksi on luvassa hauskoja aktiviteetteja, kuten aarteenetsintää, kasvomaalausta ja leikkejä. Juomat ja snacksit sisältyvät retken hintaan.

  Päivän aikana pääset myös uimaan laivalta.

  Hii-o-hoi!

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Quad

  Löydä Salin kätketyt helmet

  Mönkijä on paras tapa tutkia Salin saaren vaikeapääsyisempiä maisemia. Lue lisää

  Mönkijä on paras tapa tutkia Salin saaren vaikeapääsyisempiä maisemia.

  Lähde tutkimaan Salin saarta paikallisen oppaan johdolla maastosta käsin. Reitti vie muun muassa kauniille Serra Negran vuoristoalueelle ja Fragatan rannikon suojellulle luontoalueelle. Näet yhden niistä rannoista, joille kilpikonnat palaavat joka vuosi munimaan.

  Tämä retki on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka etsit seikkailua.

  Voit varata retken joko aamu- tai iltapäiväretkenä ja kestoltaan joko kahden tunnin tai neljän tunnin kestoisena.

   

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

 • Quad – 4 tuntia – iltapäivä

  Löydä Salin kätketyt helmet

  Mönkijä on paras tapa tutkia Salin saaren vaikeapääsyisempiä maisemia. Lue lisää

  Mönkijä on paras tapa tutkia Salin saaren vaikeapääsyisempiä maisemia.

  Lähde tutkimaan Salin saarta paikallisen oppaan johdolla maastosta käsin. Reitti vie muun muassa kauniille Serra Negran vuoristoalueelle ja Fragatan rannikon suojellulle luontoalueelle. Näet yhden niistä rannoista, joille kilpikonnat palaavat joka vuosi munimaan.

  Tämä retki on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka etsit seikkailua.

  Retki on varattavissa joko aamu- tai iltapäiväretkenä sekä kahden tunnin tai neljän tunnin kestoisena.

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

 • Salinas Special

  Hyvää tekevä suolakylpy Pedra de Lumen kansallispuistossa

  Viemme sinut saaren pohjoispuolella, jonka suolajärvessä voit kellua kuin korkki. Suolavesikylvyt ovat kuuluisia hyvistä vaikutuksistaan iholle. Lue lisää

  Viemme sinut saaren pohjoispuolella, jonka suolajärvessä voit kellua kuin korkki. Suolavesikylvyt ovat kuuluisia hyvistä vaikutuksistaan iholle.

  Bussimme noutaa retkeläiset hotellilta, matka suolajärvelle kestää noin 30 minuuttia. Saat perillä suolahoidon (n. 15 min.) ja sinulla on myös omaa aikaa uida suolavesissä. Suola virkistää ihoa ja sen sanotaan auttavan myös stressiin ja unettomuuteen.

  Kylä oli yksi ensimmäisistä suolakaivoksista maailmassa, joka oli kukoistavaa teollisuustoimintaa 1700-luvulla. Nykyisin Pedra de Lume on pieni kylä, jossa asuu vain vähän asukkaita.

  Sulje

  Puolipäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Salin salaisuudet

  Kohtaa kapverdeläinen arki

  Näe Salin kätketyt helmet puolipäiväretken aikana. Lue lisää

  Näe Salin kätketyt helmet puolipäiväretken aikana.

  Retken aluksi vierailemme pienessä kylässä Murdeiran lahdella, jossa voit nähdä Monte Leão – Leijonavuoren. Matkaamme länsirannikkoa pitkin kohti Palmeiraa, jossa pääset näkemään ja kokemaan enemmän paikallista elämänmenoa ja voit halutessasi ostaa myös matkamuistoja kotiin viemiseksi.

  Sen jälkeen matkamme jatkuu kohti Buraconaa. Täällä näet korkeiden aaltojen lyövän mustiin kallioihin ja luonnon muovaaman altaan, joka on suosittu paikallisten asukkaiden keskuudessa sekä luolat, joissa tiettyyn aikaan vuodesta voi nähdä "Siniseksi silmäksi" kutsutun luonnonilmiön. Vierailemme retken aikana myös Salin pääkaupungissa Espargosissa.

  Retken päätteeksi käymme Pedra da Lumessa, sammuneen tulivuoren kraatterissa sijaitsevilla suola-altailla. Täällä voit kellua suolapitoisessa vedessä kuin korkki;veden sanotaan tekevän hyvää iholle.

  Tämä retki on varattavissa
  - aamu- tai iltapäiväretkenä
  - bussi- tai jeeppiretkenä.

  Varaamalla tämän retken tuet saaren hyväntekeväisyysprojektia.

  Sulje

  Puolipäiva / Historia & Kulttuuri

 • Santa Maria

  Opi tuntemaan Santa Maria

  Lähde mukaan opastetulle retkelle tutustumaan Santa Mariaan. Lue lisää

  Lähde mukaan opastetulle retkelle tutustumaan Santa Mariaan.

  Jos olet kiinnostunut surffaamisesta, pidät varmasti ensimmäisestä pysähdyspaikastamme. Käymme nimittäin Josh Angulon surfkeskuksessa, joka tunnetaan laajalti ympäri maailman.

  Retkemme jatkuu paikallisilla hedelmämarkkinoilla ; täällä pääset näkemään enemmän itse kaupunkia. Opas kertoo elämästä saarella samalla kun kuljemme pitkin Santa Marian katuja ja näet, kuinka paikalliset asukkaat elävät ja asuvat.

  Saat myös kuulla musiikin merkityksestä kapverdeläisten elämässä sekä uhanalaisesta Caretta caretta -merikilpikonnasta vierailulla SOS Tartarugas -järjestössä.

  Retken aikana tutustumme myös Castelos do Sal -järjestöön. Se on vapaaehtoisjärjestö, joka auttaa eniten apua tarvitsevia. Jos sinulla on leluja, vaatteita tai jotain muuta itsellesi tarpeetonta, voit lahjoittaa ne järjestölle.

  Retken päätteeksi poikkeamme jossain paikallisessa ravintolassa nauttimassa lasilliset.

  Tämä retki on varattavissa joko aamu- tai iltapäiväretkenä.

  Varaamalla tämän retken tuet projekteja saaren kodittomien hyväksi.

  Sulje

  Puolipäiva / Historia & Kulttuuri

 • Sea Turtle Katamaraani

  Veneretki koko perheelle

  Ihana puolipäiväretki kapverdeläisen rannikon edustalla. Nauti olostasi muutaman leppoisan tunnin ajan saaren suurimman katamaraanin kannella. Lue lisää

  Ihana puolipäiväretki kapverdeläisen rannikon edustalla. Nauti olostasi muutaman leppoisan tunnin ajan saaren suurimman katamaraanin kannella.

  Purjehdimme Santa Marian satamasta ja kuljemme lounaisrannikkoa pitkin. Voit nauttia auringosta ja maisemista purjehtiessamme kohti hienoa Algodoeiron lahtea. Täällä pysähdymme pikaisesti uimaan veneestä, jonka jälkeen purjehdimme takaisin päin.

  Tämä retki on varattavissa joko aamu- tai iltapäiväretkenä. Retki toteutetaan päivästä riippuen joko perheretkenä tai aikuisille suunnattuna retkenä (ikäraja 16 vuotta).

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus