Finnmatkojen Porto Antigo FFF+
Perhelöytö

Porto Antigo FFF+

Keskellä kylää, aivan meren äärellä

Porto Antigossa asut tilavassa huoneistossa aivan meren äärellä. Samanaikaisesti myös Santa Marian keskusta ja sen ravintolat, leipomot, pikkukaupat sekä ranta ovat lähelläsi. Näytä lisää

Porto Antigossa asut tilavassa huoneistossa aivan meren äärellä. Samanaikaisesti myös Santa Marian keskusta ja sen ravintolat, leipomot, pikkukaupat sekä ranta ovat lähelläsi.

Monet Porto Antigon huoneistoista on yksityisomistuksessa ja hotellilla vallitsee rento ja rauhallinen ilmapiiri. Huoneistot ovat tilavia ja voit varata lisämaksusta myös merinäköalan.

Allasalueelta merinäköala
Huoneistohotelli koostuu kolmesta eri alueesta rannan lähellä. Se on rakennettu 1600-luvulta peräisin olevan sataman äärelle. Sen säilynyt satama-allas luo mielenkiintoiset kehykset yhdelle hotellin hiekkarannoista. Tyyliltään nykyaikaisella allasalueella on puinen aurinkoterassi ja näköala merelle

Varaa aamiainen tai puolihoito
Voit varata lisäpalveluna aamiaispöydän sekä lounaan- tai päivällisen (menu) sisältämän puolihoidon. Ateriat tarjoillaan Papaya ravintolassa rannan tuntumassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 50–150 m
Keskustaan 0 m
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On