Porto Antigo FFF+

Keskellä kylää, aivan meren äärellä

Porto Antigossa asut tilavassa huoneistossa aivan meren äärellä. Samanaikaisesti myös Santa Marian keskusta ja sen ravintolat, leipomot, pikkukaupat sekä ranta ovat lähelläsi. Lue lisää

Porto Antigossa asut tilavassa huoneistossa aivan meren äärellä. Samanaikaisesti myös Santa Marian keskusta ja sen ravintolat, leipomot, pikkukaupat sekä ranta ovat lähelläsi.

Monet Porto Antigon huoneistoista on yksityisomistuksessa ja hotellilla vallitsee rento ja rauhallinen ilmapiiri. Huoneistot ovat tilavia ja voit varata lisämaksusta myös merinäköalan.

Allasalueelta merinäköala
Huoneistohotelli koostuu kolmesta eri alueesta rannan lähellä. Se on rakennettu 1600-luvulta peräisin olevan sataman äärelle. Sen säilynyt satama-allas luo mielenkiintoiset kehykset yhdelle hotellin hiekkarannoista. Tyyliltään nykyaikaisella allasalueella on puinen aurinkoterassi ja näköala merelle

Yksi Santa Marian parhaista ravintoloista
Porto Antigon asiakkailla on käytössään myös viereisen sisarhotelli Odjo d'Aguan kaikki palvelut.

Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan, ja lisäksi voit varata lounaan- tai päivällisen (menu) sisältämän puolihoidon. Ateriat tarjoillaan Odjo d'Aguan ravintolassa, jonka sanotaan olevan yksi Santa Marian parhaita. Ravintolassa on tarjolla kapverdeläistä elävää musiikkia useana iltana viikossa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 50–150 m
Keskustaan 0 m
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
8,5 / 10

Asiakasarvio

Huone 7,8
Hotellipalvelu 8,4
Ruoka 7,9
Päivitetty: 17.03.2014. Perustuu 25 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit