Finnmatkojen Ponta Preta FFF

Ponta Preta FFF

Tilavat huoneistot rauhallisella alueella

Pieni huoneistohotelli Ponta Preta sijaitsee Santa Marian osassa, jota tavataan kutsua "rauhalliseksi alueeksi". Täällä asustat tilavassa huoneistossa lähellä keskustaa ja rantaa, jolla sijaitsee maailmanmestari Josh Angulon omistama purjelautailukoulu. Aamiainen on varattavissa lisämaksusta. Näytä lisää

Pieni huoneistohotelli Ponta Preta sijaitsee Santa Marian osassa, jota tavataan kutsua "rauhalliseksi alueeksi". Täällä asustat tilavassa huoneistossa lähellä keskustaa ja rantaa, jolla sijaitsee maailmanmestari Josh Angulon omistama purjelautailukoulu. Aamiainen on varattavissa lisämaksusta.

Monet läheisistä huviloista ovat yksityisomistuksessa, ja naapurustossa on myös leipomo. Ponta Pratalla on tarjota vain harvoja palveluita ja hotelli sopiikin sinulle, joka haluat oleskella rauhassa silloin, kun et ole rannalla tai kylällä.

Tilavia huoneistoja suuremmillekin seurueille
Huoneistot on sisustettu värikkäin kalustein ja kaikissa on hyvin varustetut keittiöt runsain keittovarustein. Valitse joko kaksio tai kolmio. jossa on tilaa jopa kuudelle. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje