Finnmatkojen Odjo d'Agua FFF+

Odjo d'Agua FFF+

Aikuiseen makuun – keskeinen sijainti ja hiekkaranta

Odjo d'Agua sijaitsee aivan rannan äärellä Santa Marian keskustassa. Hotelli on rauhallinen ja kodikas, täällä voit todella rentoutua ja kerätä energiaa. Aamiaisbuffet sisältyy hintaan ja voit varata lisäpalveluna puolihoidon. Hotelilla on suosittu ravintola ja baari, jolta avautuu näköala yli koko Santa Marian lahden. Näytä lisää

Odjo d'Agua sijaitsee aivan rannan äärellä Santa Marian keskustassa. Hotelli on rauhallinen ja kodikas, täällä voit todella rentoutua ja kerätä energiaa. Aamiaisbuffet sisältyy hintaan ja voit varata lisäpalveluna puolihoidon. Hotelilla on suosittu ravintola ja baari, jolta avautuu näköala yli koko Santa Marian lahden.

Odjo d'Agua sopii aikuiseen makuun ja hotelli edustaa siirtomaatyylistä arkkitehtuuria mataline, vaaleine rakennuksineen, holveineen ja katukiveyksineen.

Allas, jacuzzi ja hierontaa
Hotellinomistajat ovat kiinnostuneet taiteesta, mikä näkyy hotellia koristavina monina taideteoksina ja antiikkiesineinä. Esimerkiksi allasalue on koristeltu veistoksin.
Hotellilla on myös jacuzzi ja mahdollisuus varata erilaisia hierontahoitoja.

Ravintola merinäköalalla ja suosittu baari
Odjo d'Aguan ravintola  ja baari sijaitsee meren äärellä ja sieltä avautuu näköala yli Santa Marian lahden. Täällä voit nauttia aamiaisesta vilvoittavassa merituulessa. Musiikkipitoista viihdeohjelmaa järjestetään useana viikon iltana. Silloin tällöin paikalla esiintyy joku tunnettu kapverdeläinen artisti, esim. Tito Paris.

Varaa puolihoito
Päivällismenyyn sisältävä puolihoito on varattavissa lisäpalveluna. Varattavissa on myös kahden hengen hotellihuoneita meren puolelta tai juniorsviittejä, joista on rajoitettu merinäköala.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

 

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 10 m
Keskustaan 100 m
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
9,1 /10

Asiakasarvio

Huone 8,6
Hotellipalvelu 8,9
Ruoka 8,6
Siivous 8,9
Päivitetty: 2016-04-13. Perustuu 38 vastaukseen.