Finnmatkojen Odjo d'Agua FFF+
Pientä & kodikasta

Odjo d'Agua FFF+

Aikuiseen makuun – keskeinen sijainti ja hiekkaranta

Odjo d'Agua sijaitsee aivan rannan äärellä Santa Marian keskustassa. Hotelli on rauhallinen ja kodikas, täällä voit todella rentoutua ja kerätä energiaa. Odjo d'Agua, joka on yksi Kap Verden vanhimmista hotelleista Santa Mariassa, on viehättävä hotelli erityisesti aikuiseen makuun. Näytä lisää

Odjo d'Agua sijaitsee aivan rannan äärellä Santa Marian keskustassa. Hotelli on rauhallinen ja kodikas, täällä voit todella rentoutua ja kerätä energiaa. Odjo d'Agua, joka on yksi Kap Verden vanhimmista hotelleista Santa Mariassa, on viehättävä hotelli erityisesti aikuiseen makuun.

Hotelli edustaa siirtomaatyylistä arkkitehtuuria mataline, vaaleine rakennuksineen, holveineen ja katukiveyksineen. Hotellinomistajat ovat kiinnostuneet taiteesta, mikä näkyy hotellia koristavina monina taideteoksina ja antiikkiesineinä. Yleisissä tiloissa on pieniä tilateoksia ja allasalue on koristeltu veistoksin.

Ravintola merinäköalalla ja suosittu baari
Odjo d'Aguan ravintola sijaitsee meren äärellä ja sieltä avautuu näköala yli koko Santa Marian lahden. Täällä voit nauttia aamiaisesta vilvoittavassa merituulessa päivän ohjelmaa suunnitellen. Ravintolassa on suosittu baari, jossa järjestetään musiikkipitoista viihdeohjelmaa useana viikon iltana. Silloin tällöin paikalla esiintyy joku tunnettu kapverdeläinen artisti, esim. Tito Paris.

Hotellin pienessä Alma Spassa on jacuzzi, sauna ja tarjolla monenlaista hierontaa.

Varaa puolihoito
Päivällismenyyn sisältävä puolihoito on varattavissa lisäpalveluna. Varattavissa on myös kahden hengen hotellihuoneita meren puolelta tai juniorsviittejä, joista on rajoitettu merinäköala.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 10 m
Keskustaan 100 m
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
8,7 /10

Asiakasarvio

Huone 8,1
Hotellipalvelu 8,7
Ruoka 8,1
Siivous 8,6
Päitetty: 2015-04-27. Perustuu 37 vaste.