Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Oasis Salinas Sea FFFF
Viihtyisää lomaa aikuisille ja lapsille

Oasis Salinas Sea FFFF

Blue Star -hotelli Santa Marian parhaalla paikalla

Hinta alk.
795 e 955 e
19.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheille soveltuva Blue Star Oasis Salinas Sea sijaitsee Santa Marian parhaimmalla paikalla. Täällä asut lähellä pääkatua ja aivan lomakohteen upeimman hiekkarannan, Praia de Santa Marian, äärellä. Voit valita joko hotellihuoneen, sviitin tai perhehuoneen, jossa on tilaa jopa 6 hengelle. Näytä lisää
Hinta alk.
795 e 955 e
19.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheille soveltuva Blue Star Oasis Salinas Sea sijaitsee Santa Marian parhaimmalla paikalla. Täällä asut lähellä pääkatua ja aivan lomakohteen upeimman hiekkarannan, Praia de Santa Marian, äärellä. Voit valita joko hotellihuoneen, sviitin tai perhehuoneen, jossa on tilaa jopa 6 hengelle.

Blue Star Oasis Salinas Sea sijaitsee erittäin hyvällä paikalla, aivan rannan tuntumassa ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä pääkadulta ja sen ravintoloista, baareista ja pikkukaupoista. Kylän rantakatu, joka soveltuu mainiosti iltakävelyihin ja aamulenkkeihin, kulkee hotellin ja rannan välissä.

Suuri allasalue rannan äärellä
Hotellia hallitsee läheinen meri ja allasalue, jolla on myös erillinen lastenallas. Altaat sijaitsevat aivan meren äärellä, ja niitä ympäröi aurinkoterassi aurinkotuoleineen ja -varjoineen.

Rantakadun puolella on muutamia kuntoilulaitteita; myös hierontaa on mahdollista varata. Hotellin järjestämää iltaohjelmaa on tarjolla useana viikon iltana.

Kuinka haluat asua
Oasis Salinas Sea -hotellissa voit valita useasta eri huonevaihtoehdosta. Varaa joko kahden hengen hotellihuone, sviitti jossa on erillinen olohuoneosa tai kahdesta hotellihuoneesta väliovella koostuva perhehuone, jossa on tilaa jopa kuudelle. Valitset sitten minkä huoneen tahansa, on huoneesi tilava ja valoisa, kiitos suurien ikkunoiden ja avarien ulkotilojen.

Aamiaispöytä sisältyy hintaan, puolihoito tai All Inclusive on varattavissa lisämaksusta. Alle 13-vuotiaat syövät puoleen hintaan, kun puolihoito tai All Inclusive varataan saman matkavarauksen aikuisille etukäteen jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje