Finnmatkojen Morabeza FFFF

Morabeza FFFF

Täältä Kap Verden matkailu sai alkunsa

Hotelli Morabeza sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Santa Mariassa. Täällä asut aivan meren äärellä, lyhyen kävelymatkan päässä pääkadun ravintoloista, baareista ja pikkukaupoista. Morabeza, mikä tarkoittaa vieraanvaraisuutta, on yksi Kap Verden vanhimmista edelleen toiminnassa olevista hotelleista. Se on houkutellut asiakkaita jo vuodesta 1967. Näytä lisää

Hotelli Morabeza sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Santa Mariassa. Täällä asut aivan meren äärellä, lyhyen kävelymatkan päässä pääkadun ravintoloista, baareista ja pikkukaupoista. Morabeza, mikä tarkoittaa vieraanvaraisuutta, on yksi Kap Verden vanhimmista edelleen toiminnassa olevista hotelleista. Se on houkutellut asiakkaita jo vuodesta 1967.

Morabezassa voit asua hotellihuoneessa hotelliosassa lähimpänä rantaa. Tai voit valita kahden tai kolmen huoneen sviitin Bazamore-osasta pääkadun toiselta puolelta. Hotellihuoneiden sisustus ja taso vaihtelevat. 

Tennistä, vesiurheilua ja kapverdeläisiä tansseja
Täällä voit suunnitella päiväsi juuri siten kuin itse haluat. Halusitpa sitten viettää aktiivista lomaa tai vain rentoutua. Voit harrastaa monenlaista urheilua, kuten tennistä ja minigolfia, opetella kapverdeläisiä tansseja tai kuntoilla hotellin kuntoilutilassa. Useimmat aktiviteetit ovat maksuttomia.

Jos pidät vesiurheilusta tai haluat tutustua eri surffauslajeihin, on Morabezassa tarjolla laaja valikoima, lisämaksusta. Täällä voit meloa kajakeilla, sukeltaa sekä harrastaa leija- ja purjelautailua. Mikäli pidät rauhallisemmasta tekemisestä, voit suoda itsellesi hieronnan. Aurinkotuolit ja -varjot löydät hotellin kahdelta allasalueelta ja alhaalta rannalta.

Ravintoloita ja baareja
Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan. Lisämaksusta voit varata puolihoidon ja täysihoidon, joihin sisältyy päivällismenyy. Ateriat tarjoillaan pääravintola La Palmiersissa. Alhaalla rannalla sijaitsee merinäköaloin varustettu ravintola Beach Club, ja seinän takana baari Aquarius.

Ainutlaatuinen historia
Kaikki sai alkunsa, kun belgialainen keksijä Georges Vynckier oli kyllästynyt Euroopan pimeisiin talviin ja loskaan ja hän päätti rakennuttaa unelmiensa kodin silloin vielä täysin koskemattomalle Santa Marian rannalle.

Samaan aikaan South African Airlines oli ryhtynyt tekemään Salin lentokentällä välilaskuja ja henkilökunnalle tarvittiin hotellimajoitusta. Vuonna 1967 Vynckierin pariskunta avasi majatalon, jossa oli 16 huonetta. Pian liiketoimintaa jo laajennettiin. Morabeza, joka tänä päivänä toimii nykyaikaisena lomahotellina, on kasvanut tyylinsä sekä yksityishuvilan ja majatalon tunnelmansa säilyttäen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulupäivällinen ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje