Finnmatkojen Melia Tortuga Beach FFFF+

Melia Tortuga Beach FFFF+

Lähellä rantaa ja tasokas spa

Hinta alk.
915 e 1 310 e
18.04.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Melia Tortuga Beach sijaitsee Santa Marian pohjoispuolella, hyvällä paikalla lähellä rantaa. Hotelli soveltuu hyvin pareille ja suuremmille seurueille, jotka etsivät lomalleen rauhallista hotellia läheltä rantaa. All Inclusive sisältyy hotellin perushintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
915 e 1 310 e
18.04.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Melia Tortuga Beach sijaitsee Santa Marian pohjoispuolella, hyvällä paikalla lähellä rantaa. Hotelli soveltuu hyvin pareille ja suuremmille seurueille, jotka etsivät lomalleen rauhallista hotellia läheltä rantaa. All Inclusive sisältyy hotellin perushintaan.

Vaaleasävyiset matalat hotellirakennukset sijaitsevat hiljalleen rantaan viettävällä alueella.

Kaksi allasaluetta, tasokas spa ja hyvin varustettu kuntosali
Hotelli houkuttelee ennen kaikkea kahdella allasalueellaan sekä tasokkaalla ja hyvämaineisella YHI spa-osastollaan. Hotellilla on myös hyvin varustettu kuntosali, sekä seitsemänä päivänä viikossa päivisin ja iltaisin järjestettävää viihdeohjelmaa. Lisäksi hotellilta löytyy lastenaltaita.

Kun aurinko paistaa korkeimmillaan on hyvä suunnata vaikka Melia Tortuga Beachin rantabaariin. Kokin grillatessa tilaustasi voit valita mukavan pöydän ranta- ja merinäköalalla.

Bussikuljetus Santa Mariaan
Santa Marian elämää pääset maistamaan kätevimmin hotellin järjestämällä bussikuljetuksella. Voit myös vuokrata polkupyörän hotellin rantaklubilta ja pyöräillä kolmen kilometrin matkan kylän keskustaan.

Huvila uima-altaalla, perhehuone vai sviitti kahdelle?

Melia Tortuga Beachin huoneet ovat suuret ja ne on sisustettu vaalein värisävyin. Kaikissa on parveke tai maaterassi. Voit varata joko kahdelle hengelle sopivan sviitin tai perhehuoneen, jossa on tilaa jopa neljälle. Jos seurueenne on suurempi, ehkä paras vaihtoehto on valita omalla uima-altaalla varustettu huvila.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus perhehuoneessa, sviitissä tai huvilassa, All Inclusive. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje