Finnmatkojen Dunas de Sal FFF+

Dunas de Sal FFF+

Tyylikäs hotelli lähellä rantaa

Dunas del Sal sijaitsee lähellä rantaa Santa Marian laidalla. Hotellilla on tilava allasalue, jota ympäröi viheralue ja palmut. Santa Marian keskustaan on rantakatua noin 15 minuutin matka. Hotellissa vallitsee aikuinen ilmapiiri. Näytä lisää

Dunas del Sal sijaitsee lähellä rantaa Santa Marian laidalla. Hotellilla on tilava allasalue, jota ympäröi viheralue ja palmut. Santa Marian keskustaan on rantakatua noin 15 minuutin matka. Hotellissa vallitsee aikuinen ilmapiiri.

Dunas del Sal on sisustettu modernin minimalistiseen tyyliin, sen on suunnitellut portugalilainen arkkitehti Guilherme Páris Couton. Hotellin baarilla on kivin laatoitettu terassi pöytineen ja tuoleineen sekä purjekangas antamassa suojaa auringolta.

Hotellihuoneet

Pohjakerroksessa asuvat voivat helposti nostaa aurinkotuolinsa maaterassilta nurmikolle. Ylemmissä kerroksissa asuvilla on niinikatto parvekkeen tai luhtiparvekkeen yllä.

Kuntoilutila ja spa
Hotellissa on myös kuntoilutila, pieni spa sekä mahdollisuus hierontaan. Muutamana iltana viikossa järjestetään viihdeohjelmaa.

Aamiainen, puolihoito tai täysihoito
Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan, lisämaksusta voit varata puolihoidon (sis. lounas- tai päivällismenu) tai kaikki pääateriat sisältävän täysihoidon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje