Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Dunas de Sal FFF+

Dunas de Sal FFF+

Tyylikäs hotelli lähellä rantaa

Hinta alk.
910 e 960 e
19.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Dunas del Sal sijaitsee lähellä rantaa Santa Marian laidalla. Hotellilla on tilava allasalue, jota ympäröi nurmialue ja palmut. Santa Marian keskustaan on rantakatua noin 15 minuutin matka. Hotellissa vallitsee aikuinen ilmapiiri. Näytä lisää
Hinta alk.
910 e 960 e
19.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Dunas del Sal sijaitsee lähellä rantaa Santa Marian laidalla. Hotellilla on tilava allasalue, jota ympäröi nurmialue ja palmut. Santa Marian keskustaan on rantakatua noin 15 minuutin matka. Hotellissa vallitsee aikuinen ilmapiiri.

Dunas del Sal on sisustettu modernin minimalistiseen tyyliin, sen on suunnitellut portugalilainen arkkitehti Guilherme Páris Couton. Hotellin baarilla on kivin laatoitettu terassi pöytineen ja tuoleineen sekä purjekangas antamassa suojaa auringolta.

Hotellihuoneet

Pohjakerroksessa asuvat voivat helposti nostaa aurinkotuolinsa maaterassilta nurmikolle. Ylemmissä kerroksissa asuvilla on niinikatto parvekkeen tai luhtiparvekkeen yllä.

Kuntoilutila ja spa
Hotellissa on myös kuntoilutila, pieni spa sekä mahdollisuus hierontaan. Muutamana iltana viikossa järjestetään viihdeohjelmaa.

Aamiainen, puolihoito tai täysihoito
Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan, lisämaksusta voit varata puolihoidon (sis. lounas- tai päivällismenu) tai kaikki pääateriat sisältävän täysihoidon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 150–200 m
Keskustaan 800 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On