Finnmatkojen ClubHotel Riu Funana FFFF

ClubHotel Riu Funana FFFF

Paras hotellimme Salilla – All Inclusive sisältyy

Perheille soveltuva ClubHotel Riu Funana sijaitsee aivan rannan äärellä Santa Marian ulkopuolella. Suositussa hotellissa on runsas All Inclusive ja paljon palveluita käytössäsi. Monet asiakkaista palaavatkin tänne yhä uudelleen. Näytä lisää

Perheille soveltuva ClubHotel Riu Funana sijaitsee aivan rannan äärellä Santa Marian ulkopuolella. Suositussa hotellissa on runsas All Inclusive ja paljon palveluita käytössäsi. Monet asiakkaista palaavatkin tänne yhä uudelleen.

Rannan läheinen sijainti ja useiden uima-altaiden, baarien ja kahviloiden käyttömahdollisuus ovat vain muutamia niistä syistä, miksi ClubHotel Riu Funana sekä naapurihotelli Riu Palace Cabo Verde ovat parhaita hotellejamme Salilla. 

Palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten
Voit varata RIU-lomasi ainoastaan Finnmatkojen kautta, seikka josta olemme erityisen ylpeitä. Yhteistä kaikille RIU-hotelleille on palvelun, ruuan ja juomien korkea laatu. Ja kaikkein tärkeimpänä – täällä sinä asiakkaana olet ykkönen!

Spa, kuntoilua ja upeita altaita
ClubHotel Riu Funanán asiakkaana voit käyttää myös naapurihotelli Riu Palace Cabo Verden allasalueita. Molemmilla alueilla on allasbaarit, joiden baarijakkarat on sijoitettu uima-altaaseen. Hotellilla on lisäksi rauhallinen leikkipaikka ja lastenallas rannan äärellä. Mikäli haluat kuntoilla, on vaihtoehtoja useita:

 

  • Kuntosali ja ohjattuja jumppatunteja
  • Pallokenttä tennikseen ja minijalkapalloon
  • Rantalentopalloa
  • Sukellusta, purjelautailua ja melontaa 

... sekä rauhallisempia aktiviteetteja Renova-spassa kuten sauna, hieronta ja spahoidot. Käynnin yhteydessä voit kokeilla porekylpyä avoimen taivaan alla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen. 

Sulje