Finnmatkojen ClubHotel Riu Funaná FFFF

ClubHotel Riu Funaná FFFF

Salin paras hotellimme – All Inclusive

Perheille soveltuva Blue Village ClubHotel Riu Funaná sijaitsee aivan rannan äärellä Santa Marian ulkopuolella. Suositussa hotellissa on runsas All Inclusive ja paljon palveluita käytössäsi. Monet asiakkaista palaavatkin tänne yhä uudelleen. Näytä lisää

Perheille soveltuva Blue Village ClubHotel Riu Funaná sijaitsee aivan rannan äärellä Santa Marian ulkopuolella. Suositussa hotellissa on runsas All Inclusive ja paljon palveluita käytössäsi. Monet asiakkaista palaavatkin tänne yhä uudelleen.

Kaikki hotellin palvelut ovat yhteisiä viereisen sisarhotelli Garopan kanssa. Hotellivieraat voivat käyttää myös molempien alueiden altaita, baareja ja ravintoloita. Ruoan ja juomien suhteen tarjonta on laaja, voit valita peräti kuudesta erilaisesta ravintolasta ja kymmenestä baarista ja kahvilasta.

Spa ja upeita altaita

Hotellissa on runsaasti palveluja ja toimintaa, mistä valita. Kahdella suurella allasalueella voit virkistäytymisen lisäksi tehdä tutkimusretkiä. Molemmilla alueilla on allasbaarit, joiden baarijakkarat on sijoitettu uima-altaaseen. Pienten lasten kanssa matkustavat tykkäävät varmasti rauhallisesta leikkipaikasta ja rannan äärellä sijaitsevasta lastenaltaasta.

Rauhallisempaa toimintaa, kuten saunan, hierontaa ja spahoitoja, löydät Renova span alueelta. Käynnin yhteydessä voit kokeilla porekylpyä avoimen taivaan alla.

Muutamia esimerkkejä koko perheen aktiviteeteista:

  • Sukellusta, purjelautailua ja melontaa
  • Kuntosali ja tennis
  • Matkamuisto- ja vaateputiikkeja
  • Blue Village -tiimin järjestämiä aktiviteetteja

 …ja suosittu lastenkerhomme, Bamseklubi 3-5-vuotiaille lapsille. Kerho toimii koko kauden ajan ja paikat kerhoon tulee varata etukäteen.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje