Finnmatkojen ClubHotel Riu Funana & Garopa FFFF

ClubHotel Riu Funana & Garopa FFFF

Salin paras hotellimme – All Inclusive

Hinta alk.
1 190 e
25.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheille soveltuva Blue Village ClubHotel Riu Funana & Garopa sijaitsee aivan rannan äärellä Santa Marian ulkopuolella. Suositussa hotellissa on runsas All Inclusive ja paljon palveluita käytössäsi. Monet asiakkaista palaavatkin tänne yhä uudelleen. Näytä lisää
Hinta alk.
1 190 e
25.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheille soveltuva Blue Village ClubHotel Riu Funana & Garopa sijaitsee aivan rannan äärellä Santa Marian ulkopuolella. Suositussa hotellissa on runsas All Inclusive ja paljon palveluita käytössäsi. Monet asiakkaista palaavatkin tänne yhä uudelleen.

Rannan läheinen sijainti ja useiden uima-altaiden, baarien ja kahviloiden käyttömahdollisuus ovat vain muutamia niistä syistä, miksi ClubHotel Riu Funana & Garopa on paras hotellimme Salilla. 

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
ClubHotel Riu Funana & Garopasta löytyy aktiviteetteja ja kuntoilumahdollisuuksia koko perheelle:

  • Kuntoilua yhteistyössä tunnetun Les Millsin kanssa
  • Sukellusta, purjelautailua ja kajakkimelontaa
  • Kuntosali, tennis ja rantalentopallo
  • Blue Village -tiimin järjestämiä aktiviteetteja

…ja suosittu lastenkerhomme, Bamseklubi 3-5-vuotiaille lapsille. Kerho toimii koko kauden ajan ja paikat kerhoon tulee varata etukäteen.

Spa ja upeita altaita
Kahdella suurella allasalueella voit virkistäytymisen lisäksi tehdä tutkimusretkiä. Molemmilla alueilla on allasbaarit, joiden baarijakkarat on sijoitettu uima-altaaseen. Pienten lasten kanssa matkustavat tykkäävät varmasti rauhallisesta leikkipaikasta ja rannan äärellä sijaitsevasta lastenaltaasta.

Rauhallisempaa toimintaa, kuten saunan, hierontaa ja spahoitoja, löydät Renova-span alueelta. Käynnin yhteydessä voit kokeilla porekylpyä avoimen taivaan alla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje