Finnmatkojen Blue Star Oasis Salinas Sea FFFF

Blue Star Oasis Salinas Sea FFFF

Blue Star -hotelli Santa Marian parhaalla paikalla

Hinta alk.
911 e
13.03.2017 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheille soveltuva Blue Star Oasis Salinas Sea sijaitsee Santa Marian parhaimmalla paikalla. Täällä asut lähellä pääkatua ja aivan lomakohteen upeimman hiekkarannan, Praia de Santa Marian, äärellä. Voit valita joko hotellihuoneen, sviitin tai perhehuoneen, jossa on tilaa jopa 6 hengelle. Näytä lisää
Hinta alk.
911 e
13.03.2017 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheille soveltuva Blue Star Oasis Salinas Sea sijaitsee Santa Marian parhaimmalla paikalla. Täällä asut lähellä pääkatua ja aivan lomakohteen upeimman hiekkarannan, Praia de Santa Marian, äärellä. Voit valita joko hotellihuoneen, sviitin tai perhehuoneen, jossa on tilaa jopa 6 hengelle.

Oasis Salinas Sea sijaitsee erittäin hyvällä paikalla, aivan rannan tuntumassa ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä pääkadulta ja sen ravintoloista, baareista ja pikkukaupoista. Kylän rantakatu, joka soveltuu mainiosti iltakävelyihin ja aamulenkkeihin, kulkee hotellin vieressä.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu


Viini- ja kahvibaari TASTE

TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Suuri allasalue rannan äärellä
Hotellia hallitsee läheinen meri ja allasalue. Rantakadun puolella on muutamia kuntoilulaitteita; myös hierontaa on mahdollista varata. Hotellin järjestämää iltaohjelmaa on tarjolla useana viikon iltana.

Kuinka haluat asua
Valitse joko kahden hengen hotellihuone, sviitti, jossa on erillinen olohuoneosa tai kahdesta hotellihuoneesta väliovella koostuva perhehuone, jossa on tilaa jopa kuudelle. Valitset sitten minkä huoneen tahansa, on huoneesi tilava ja valoisa, kiitos suurien ikkunoiden ja avarien ulkotilojen.

Aamiaispöytä sisältyy hintaan, puolihoito tai All Inclusive on varattavissa lisämaksusta. Alle 13-vuotiaat syövät puoleen hintaan, kun puolihoito tai All Inclusive varataan saman matkavarauksen aikuisille etukäteen jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje