Finnmatkojen Belorizonte FFF+
Perhelöytö

Belorizonte FFF+

Rannalla, kolme allasaluetta ja All Inclusive

Hinta alk.
985 e 1 045 e
11.04.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheille soveltuva hotelli Belorizonte sijaitsee Santa Mariassa, kylän leveää ja valkeaa hiekkarantaa myötäilevän rantakadun varrella. Täällä on kolme allasaluetta, jotka kaikki on kalustettu aurinkotuolein ja -varjoin. Pienemmille lapsille on oma alueensa, jossa on kaksi lastenallasta. All Inclusive sisältyy hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
985 e 1 045 e
11.04.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheille soveltuva hotelli Belorizonte sijaitsee Santa Mariassa, kylän leveää ja valkeaa hiekkarantaa myötäilevän rantakadun varrella. Täällä on kolme allasaluetta, jotka kaikki on kalustettu aurinkotuolein ja -varjoin. Pienemmille lapsille on oma alueensa, jossa on kaksi lastenallasta. All Inclusive sisältyy hintaan.

Hotellin edustalla oleva rantaosuus on koko saaren parhaita. 

Kolme allasaluetta
Toisella allasalueella on altaaseen sijoitettu allasbaari. Kun sää iltapäivällä on kauneimmillaan, kannattaa istahtaa baariin ja kuunnella taustalla soivaa ihanaa kapverdeläistä musiikkia.

Tenniskenttä, leikkipaikka ja useita baareja
Belorizontessa on useita baareja ja ravintoloita, tenniskenttä, leikkipaikka ja mahdollisuus hierontaan. Viihdeohjelmaa järjestetään muutamana iltana viikossa. Päivisin järjestetään esim. aerobicia ja jalkapalloa rannalla.

Valitse sopiva majoitusvaihtoehto
Belorizontessa on tyyliltään erilaisia huoneita, voit asua joko päärakennuksessa tai bungalowissa. Bungalowien hotellihuoneet ovat viehättävän värikkäitä tai tyylikkäästi ja korkeatasoisemmin sisustettuja.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje