Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Belorizonte FFF

Aivan rannalla, kolme allasaluetta

Perheille soveltuva hotelli Belorizonte sijaitsee Santa Mariassa, kylän leveää ja valkeaa hiekkarantaa myötäilevän rantakadun varrella. Ranta hotellin edessä on yksi saaren parhaista. Täällä on kolme allasaluetta, joista kaikissa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Pienemmille lapsille on oma alueensa, jossa on kaksi lastenallasta. Lue lisää

Perheille soveltuva hotelli Belorizonte sijaitsee Santa Mariassa, kylän leveää ja valkeaa hiekkarantaa myötäilevän rantakadun varrella. Ranta hotellin edessä on yksi saaren parhaista. Täällä on kolme allasaluetta, joista kaikissa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Pienemmille lapsille on oma alueensa, jossa on kaksi lastenallasta.

Toisella allasalueella on altaaseen sijoitettu allasbaari. Kun sää iltapäivällä on kauneimmillaan, kannattaa istahtaa baariin ja tilata jotakin hyvää juotavaa samalla kun taustalla soi ihana kapverdeläinen musiikki.

Tenniskenttä, leikkipaikka ja useita baareja
Hotellin palveluihin kuuluu useita baareja ja ravintoloita, tenniskenttä, leikkipaikka ja mahdollisuus hierontaan. Viihdeohjelmaa järjestetään muutamana iltana viikossa. Päivisin järjestetään esim. aerobicia ja jalkapalloa rannalla.

Varaa All Inclusive tai puolihoito
Belorizontessa on tyyliltään erilaisia huoneita, voit asua joko päärakennuksessa tai bungalowissa. Bungalowien hotellihuoneet ovat viehättävän värikkäitä tai tyylikkäästi ja korkeatasoisemmin sisustettuja.

Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan ja lisämaksusta voit varata puolihoidon (päivällinen noutopöydästä) tai edullisen All Inclusiven.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit