Finnmatkojen Viikkopaketti Quinta Spinguera FFF+ ja Ca'Nicola FFF

Viikkopaketti Quinta Spinguera FFF+ ja Ca'Nicola FFF

Hinta alk.
970 e 1 170 e
16.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Tämän viikon mittaisen yhdistelmäloman aikana pääset kokemaan Boavistan saaren kaksi puolta – Espingueiran Boavistan pohjoisrannikolla ja pääkohteen Sal Rein. Näytä lisää
Hinta alk.
970 e 1 170 e
16.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Tämän viikon mittaisen yhdistelmäloman aikana pääset kokemaan Boavistan saaren kaksi puolta – Espingueiran Boavistan pohjoisrannikolla ja pääkohteen Sal Rein.

Loman ensimmäisiksi kolmeksi yöksi majoitut uniikkiin Quinta Spingueraan (FFF+), joka sijaitsee Espingueirassa. Seuraavat neljä yötä vietät hotelli Ca' Nicolassa (FFF) Sal Reissa.

Oheiset kuvat ja kuvaus ovat Quinta Spinguerasta Espingueirasta. Sal Reissa sijaitseva Ca' Nicola on pieni hotelli, jossa on 20 valoisaa ja tilavaa huoneistoa. Voit katsella kuvia ja lukea Ca' Nicolan hotelliesittelyn klikkaamalla tästä »

Quinta Spinguera – uniikki hotelli
Italialainen taiteilija Larissa Lazarri on luonut meren rannan yksinäisestä, hylätystä kalastajakylästä piilopaikan, jossa ihmiset voivat vapautua arjen stressistä ja elää lähellä luontoa. Täällä nautitaan hiljaisuudesta, tuulen huminasta ja rantaan lyövien aaltojen kohinasta.

Käytännöllisyys ja ekologinen ajattelu
Quinta Spinguerassa vallitsevia teemoja ovat käytännöllisyys, yksinkertaisuus ja ekologinen ajattelu. Ravintolassa tarjoillaan luonnonmukaista ja lähituotettua ruokaa, talot lämpiävät aurinkopaneeleilla ja sisustus koostuu suurelta osin kierrätysmateriaaleista. Esimerkiksi aurinkoterassin pöydät on tehty suurista puisista kaapelikeloista, jotka on sahattu kahtia. Ja terassilla, palmunlehväkaton alla, on tarjolla sekoitus välimeren inspiroimia ja kapverdeläisiä erikoisuuksia.

Ranta, joka on pikkukiveä ja hiekkaa, sijaitsee muutaman sadan metrin päässä hotellilta, mutta paras uimaranta on n. 15 min matkan päässä. Quinta Spinguerassa on baari ja matkamuistomyymälä ja mahdollisuus hierontaan, joka tilataan pyynnöstä. Muuten palvelutarjonta on verrattain vähäistä.

Perushintaan sisältyy: Kolme hotelliyötä Quinta Spinguerassa (sis. aamukahvi) ja neljä hotelliyötä hotelli Ca' Nicolassa (sis. aamukahvi). Kuljetus hotellista toiseen sisältyy matkan hintaan.

Lisämaksusta: Quinta Spinguerassa matkan hintaan sisältyy aamukahvi, voit halutessasi kuitenkin varata puolihoidon tai täysihoidon (lounas- ja päivällismenyy). Mahdollisuus varata myös jaettu maaterassi.

Sulje