Kap Verde – Viikkopaketti Espingueira ja Sal Rei

Espingueira Boavistan saaren pohjoisrannikolla on ainutlaatuinen kohde, jonka koskematon luonto ja rauha ovat balsamia sielulle. Täällä vietät kolme yötä asuen Quinta Spinguerassa, jota kuvastaa hienostunut yksinkertaisuus, design ja luomuruoka. Loppuviikon asut Sal Rein kalastajakylässä, jossa on muutamia ravintoloita, rantabaareja ja hieno ranta. Lue lisää

Espingueira Boavistan saaren pohjoisrannikolla on ainutlaatuinen kohde, jonka koskematon luonto ja rauha ovat balsamia sielulle. Täällä vietät kolme yötä asuen Quinta Spinguerassa, jota kuvastaa hienostunut yksinkertaisuus, design ja luomuruoka. Loppuviikon asut Sal Rein kalastajakylässä, jossa on muutamia ravintoloita, rantabaareja ja hieno ranta.

Tällä yhdistelmälomalla vietät kolme yötä Quinta Spinguerassa FFF+ (lue hotelliesittely alempaa) ja sen jälkeen neljä yötä saaren pääkohteessa Sal Reissä . Sal Reissä asut huoneistohotelli Ca' Nicolassa, jonka hotelliesittelyn löydät alempaa. Kun varaat lisämaksusta lentokenttäkuljetuksen, sisältyvät kaikki kuljetukset matkan hintaan. Toisin sanoen vietät viikon kaukana sivistyksestä, puuhastellen juuri sitä mitä itse haluat ja lisäksi saat tutustua Kap Verdeen lähemmin Sal Rein päivien aikana.

Espingueiran aavikkomaisema
Boavistan saarella kohtaat jännittävän maiseman hiekkadyyneineen, pikkukylineen ja loppumattomilta tuntuvine rantoineen. Espingueira sijaitsee syrjässä saaren päätieltä, ja sinne päästäkseen ajetaan paikoin kivierämaan ylittävää kapeaa pikkutietä. Tie kiemurtelee perille kylään ja sen pienille kivitaloille, jotka muodostavat Quinta Spinguera -hotellin. Talot sijaitsevat vuorenrinteellä, josta avautuvat avarat näkymät Atlantille.

Nauti hiljaisuudesta
Alueen ympäristö on karua ja aavaa erämaamaisemaa, jossa siellä täällä kasvaa matalia pensaita. Näköpiirissä ei ole muuta asutusta, joten on helppo kuvitella olevansa maailman laidalla. Täällä nautitaan auringosta, lempeästä tuulesta ja täydellisestä rauhasta. Ainoat äänet ovat tuulen humina ja aaltojen kohina. Pikkukivistä ja hiekasta koostuva ranta sijaitsee muutamia satoja metrejä hotellin alapuolella. Siellä voit loikoilla riippumatossa ja lukea, aivan rannan äärelle rakennetulla terassilla.

Quinta Spinguera
Hotellin omistaa italialainen taiteilija, joka on suunnitellut pienet kivitalot hyvin persoonallisin ottein luonto lähtökohtanaan. Hotellia kutsutaan "ecolodgeksi", koska se panostaa luomuruokaan ja sen pienessä ravintolassa onkin tarjolla esimerkiksi itse tuotettuja vihanneksia, juustoa ja lihaa. Talot lämmitetään aurinkopaneeleilla, ja hotellissa ei ole televisioita eikä internetyhteyttä.

Sal Rein kalastajakylä
Spinguerasta on noin 35 km matka saaren pääkaupunkiin Sal Reihin, pieneen kalastajakylään, jossa on ihanan värikkäästi maalattuja taloja, kalastusveneitä, pikkukauppoja ja muutamia ravintoloita. Matkasi neljä viimeistä yötä vietät täällä.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Boavistalle meno n. 9 t 50 min. ja paluu 9 t 30 min. (menolennolla välilasku Teneriffalla ja paluulennolla Gran Canarialla).
Lentokenttäkuljetus: Lentokentältä Espingueiran hotelliin on n. 45 minuutin matka. Näytä lisää
Lentokentältä Espingueiran hotelliin on n. 45 minuutin matka.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. 

 

Loman ensimmäisiksi kolmeksi yöksi majoitut Quinta Spingueraan (FFF+), joka sijaitsee Espingueirassa. Seuraavat neljä yötä vietät hotelli Ca' Nicolassa (FFF) saaren pääkohteessa Sal Reissa. Mikäli varaat lentokenttäkuljetuksen, sisältyvät kaikki kuljetukset matkan hintaan. 

Sulje

Suosituimmat hotellit