Sal, São Vicente ja Santo Antão, viikkopaketti

Koe mielenkiintoisen viikon aikana Kap Verden saarista kolme: Sal, São Vicente ja Santo Antão.

Koe mielenkiintoisen viikon aikana Kap Verden saarista kolme: Sal, São Vicente ja Santo Antão.

Hotellit on varattu etukäteen ja matkan hintaan sisältyvät kaikki lento- ja laivakuljetukset. Ja mikäli varaat lentokenttäkuljetuksen, sisältyy hintaan myös kaikki kuljetukset lentokenttien, satamien ja hotellien välillä. Lue lisätietoja saarista kunkin saaren omasta esittelystä.

Lyhyt päiväohjelma:
1. päivä Saapuminen Salille tilauslennolla Helsingistä. Yöpyminen hotelli Belorizontessa (FFF), hotellihuone bungalowissa, maaterassi.

2. päivä Kotimaanlento (n. 40 min.) São Vicentelle. Kolme yöpymistä kahden hengen hotellihuoneessa Hotelli Porto Grandessa (FFF+) Mindelon keskustassa tai Hotelli Foya Brancassa (FFF+, sis.parveke tai maaterassi sekä aamiainen) lähellä rannikkoa ja lentokenttää. Mahdolliset toivomukset hotellista oppaalle, toivomuksia ei voida taata.

2–4. päivä São Vicentellä.

5. päivä Laiva (n. 1 t.) São Vicente–Santo Antão. Laivaliput saat paikallisen yhteistyökumppanimme edustajalta paikan päällä. Kaksi yöpymistä aamiaisineen hotellissa (luokitus FFF) Santo Antãossa.

5.–6. päivä Santo Antãolla.

7. päivä Laiva Santo Antão–São Vicente sekä kotimaanlento São Vicente–Sal. Yöpyminen Belorizontessa (FFF), hotellihuone bungalowissa, maaterassi.

8. päivä Kotimatka Suomeen, mikäli et ole varannut lisäviikkoa joko Belorizontessa tai jossain muussa hotellissamme Salilla.

Päiväohjelma voi muuttua paikallisista lautta- ja lentoratkaisuista johtuen. Varaudu myös mahdolliseen odotusaikaan. Nimetyt hotellit voivat jossakin tapauksessa vaihtua samantasoiseen majoitusvaihtoehtoon.  

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa päiväohjelman mukaisesti, aamiainen.

Sulje
Sivun alkuun