Finnmatkojen Kap Verde

Kap Verde

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto sopivat sinulle, joka kaipaat rauhallista lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Lähde pitkille kävelyretkille valkeille rannoille, rentoudu lomalukemisten parissa aurinkovarjon alla, purjelautaile, nauti päiväntuoreita äyriäisiä ja tee mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle. Finnmatkojen Kap Verde tarjoaa moderneja hotelleja parhailla paikoilla, rantojen äärellä.  Lue lisää

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto sopivat sinulle, joka kaipaat rauhallista lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Lähde pitkille kävelyretkille valkeille rannoille, rentoudu lomalukemisten parissa aurinkovarjon alla, purjelautaile, nauti päiväntuoreita äyriäisiä ja tee mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle. Finnmatkojen Kap Verde tarjoaa moderneja hotelleja parhailla paikoilla, rantojen äärellä. 

Löydä suosikkisaaresi
Boavista ja Sal ovat Kap Verden aurinkoisia vetonaulojamme. Tänne matkustavat yhä useammat, kokemaan jotain aivan uutta ja samalla lomailemaan mukavasti. Valikoimassamme on perheille useita lomahotelleja, joissa riittää tekemistä. Mutta myös pienempiä bed & breakfast -vaihtoehtoja lähellä paikallista arkipäivän elämää.

Boavista
Rauhalliselle ja aurinkoiselle Boavistan saarelle pääset vain Finnmatkojen kanssa. Rannoilla on runsaasti tilaa ja ClubHotel Riu Karamboa- ja Riu Touareq -hotelleillamme on runsaasti palveluita suurista allasalueista ravintoloihin, lasten huveihin ja kuntoilumahdollisuuksiin, kuten kuntosalit ja tenniskentät. Boavistalla asut joko Sal Rein kalastajakylässä tai saaren hienoimman rannan äärellä Santa Monicassa.

Sal
Salin saaren viehättävin rantalomakohde on nimeltään Santa Maria. Kylässä on erinomaisia kala- ja äyriäisravintoloita, pieniä käsityöpuoteja ja musiikkibaareja. Valitse Blue Star Oasis Salinas Sea, niin asut lähellä sekä rantaa että keskustaa. 

Lomaile viikko tai kaksi
Yhä useammat suuntaavat Kap Verdelle vain nauttimaan viikon tauosta keskellä pimeintä talvea. Koska aikaero ei ole suuri, ongelmaa ei synny edes jet lagista.

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Kap Verdellä, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta. 

Kap Verden ilmasto
Katso Kap Verden lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai Minun lomani -älypuhelinsovelluksesta. 

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Kap Verden passi- ja viisumikäytännöistä»

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kap Verde

  • Boavista

    Boavista

    Lennämme tilauslennolla rauhalliselle ja aurinkovarmalle Boavistan saarelle. Asu joko Sal Rein kalastajakylässä, RIU-hotellissa hieman sen ulkopuolella tai saaren upeimmalla rannalla Santa Monicassa.

  • Sal

    Sal

    Tällä saarella alkoi Kap Verden matkailu, ja täällä sijaitsee myös maan kehittynein rantakohde Santa Maria. Valikoimassamme on sekä perheille että pareille suunnattuja viehättäviä hotelleja.