Finnmatkojen Kap Verde

Kap Verde

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto ja tasokkaat hotellit sopivat sinulle, joka kaipaat rauhallista lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Lähde pitkille kävelyretkille valkeille rannoille, rentoudu lomalukemisten parissa palmun alla, snorklaa, nauti päiväntuoreita äyriäisiä ja tee mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle. Tätä on Finnmatkojen Kap Verde.  Lue lisää

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto ja tasokkaat hotellit sopivat sinulle, joka kaipaat rauhallista lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Lähde pitkille kävelyretkille valkeille rannoille, rentoudu lomalukemisten parissa palmun alla, snorklaa, nauti päiväntuoreita äyriäisiä ja tee mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle. Tätä on Finnmatkojen Kap Verde. 

Yhä useammat suuntaavat Kap Verdelle vain nauttimaan viikon tauosta keskellä pimeintä talvea. Koska aikaero ei ole suuri, ongelmaa ei synny edes jet lagista.

Boavista ja Sal ovat Kap Verden vetonaulojamme. Molemmilta saarilta löytyy Kap Verden lomallesi kaikenikäisille sopiva Blue Village -lomakylä sekä monia muita nykyaikaisia lomahotelleja, joissa on tarjolla runsaasti aktiviteetteja. Yksi niistä on Riu Touaregin hotellikylä lähellä lähes koskematonta rantaa Santa Monicassa Boavistalla. Kun haluat lomailla lähellä pientä kaupunkia ja sen ravintoloita ja pikkukujia, valitse Blue Star Oasis Salinas Sea hyvältä paikalta, läheltä Salin saaren Santa Mariaa

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Kap Verdellä, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta. 

Kap Verden ilmasto
Katso Kap Verden lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai Minun lomani -älypuhelinsovelluksesta. 

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Kap Verden passi- ja viisumikäytännöistä»

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kap Verde

  • Sal

    Sal

    Tällä saarella alkoi Kap Verden matkailu, ja täällä sijaitsee myös maan kehittynein rantakohde Santa Maria. Valikoimassamme on sekä perheille että pareille suunnattuja viehättäviä hotelleja.

  • Boavista

    Boavista

    Lennämme tilauslennolla rauhalliselle ja aurinkovarmalle Boavistan saarelle. Asu joko Sal Rein kalastajakylässä, Blue Village -lomakylässä hieman sen ulkopuolella tai saaren upeimmalla rannalla Santa Monicassa.