Finnmatkojen Kap Verde
S?k pris och boka resa

Kap Verde

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto ja tasokkaat hotellit sopivat sinulle, joka kaipaat rentouttavaa lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Voit kuljeskella tuntikausia valkeilla rannoilla, kahlata palmun alla läpi lomalukemisia, snorklata, nauttia päiväntuoreista äyriäisistä ja tehdä mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle. Lue lisää

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto ja tasokkaat hotellit sopivat sinulle, joka kaipaat rentouttavaa lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Voit kuljeskella tuntikausia valkeilla rannoilla, kahlata palmun alla läpi lomalukemisia, snorklata, nauttia päiväntuoreista äyriäisistä ja tehdä mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle.

Yhä useammat suuntaavat Kap Verdelle vain nauttimaan viikon tauosta keskellä pimeintä talvea. Koska aikaero ei ole suuri, ei ongelmaa synny edes jet lagista.

Salin saari on Kap Verden vetonaulamme. Saarelta löydät kaikenikäisille sopivan Blue Village -lomakylämme sekä muita nykyaikaisia lomahotelleja, joissa on runsaasti aktiviteetteja tarjolla.

Lisäksi tarjoamme mielenkiintoisia yhdistelmälomia sinulle joka haluat tutustua myös Kap Verden saariston muihin saariin. 

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kap Verde