Kap Verde

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto ja tasokkaat hotellit sopivat sinulle, joka kaipaat rentouttavaa lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Voit kuljeskella tuntikausia valkeilla rannoilla, kahlata palmun alla läpi lomalukemisia, snorklata, nauttia päiväntuoreista äyriäisistä ja tehdä mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle. Lue lisää

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto ja tasokkaat hotellit sopivat sinulle, joka kaipaat rentouttavaa lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Voit kuljeskella tuntikausia valkeilla rannoilla, kahlata palmun alla läpi lomalukemisia, snorklata, nauttia päiväntuoreista äyriäisistä ja tehdä mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle.

Yhä useammat suuntaavat Kap Verdelle vain nauttimaan viikon tauosta keskellä pimeintä talvea. Koska aikaero ei ole suuri, ei ongelmaa synny edes jet lagista.

Boavistan ja Salin saaret ovat Kap Verden vetonaulamme. Molemmilta saarilta löydät kaikenikäisille sopivat Blue Village -lomakylämme sekä monia muita nykyaikaisia lomahotelleja, joissa on runsaasti aktiviteetteja tarjolla.

Lisäksi tarjoamme mielenkiintoisia yhdistelmälomia sinulle joka haluat tutustua myös Kap Verden saariston muihin saariin. 

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kap Verde

 • Boavista
  Boavista
  Boavista

  Boavista

  Lennämme tilauslennolla rauhalliselle ja aurinkovarmalle Boavistan saarelle. Asu joko Sal Rein kalastajakylässä, Blue Village -lomakylässä hieman sen ulkopuolella tai saaren upeimmalla rannalla Santa Monicassa.

 • Sal
  Sal
  Sal

  Sal

  Salin saarella sijaitsee Kap Verden kehittynein rantalomakohde Santa Maria. Täällä ovat myös perheystävälliset Blue Village- ja Blue Star-hotellimme sekä pareille suunnattuja viehättäviä hotelleja.

 • Kap Verden yhdistelmälomat
  Kap Verden yhdistelmälomat
  Kap Verden yhdistelmälomat

  Kap Verden yhdistelmälomat

  Tutustu moniin eri vaihtoehtoihin, joilla voit yhdistää rentouttavan rantaloman naapurisaariin, kuten Sao Vicente, Santo Antao ja Santiago.

Sivun alkuun