Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Kap Verde

Kap Verde

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto ja tasokkaat hotellit sopivat sinulle, joka kaipaat rentouttavaa lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Voit kuljeskella tuntikausia valkeilla rannoilla, kahlata palmun alla läpi lomalukemisia, snorklata, nauttia päiväntuoreista äyriäisistä ja tehdä mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle. Lue lisää

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto ja tasokkaat hotellit sopivat sinulle, joka kaipaat rentouttavaa lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Voit kuljeskella tuntikausia valkeilla rannoilla, kahlata palmun alla läpi lomalukemisia, snorklata, nauttia päiväntuoreista äyriäisistä ja tehdä mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle.

Yhä useammat suuntaavat Kap Verdelle vain nauttimaan viikon tauosta keskellä pimeintä talvea. Koska aikaero ei ole suuri, ei ongelmaa synny edes jet lagista.

Boavistan ja Salin saaret ovat Kap Verden vetonaulamme. Molemmilta saarilta löydät kaikenikäisille sopivat Blue Village -lomakylämme sekä monia muita nykyaikaisia lomahotelleja, joissa on runsaasti aktiviteetteja tarjolla.

Lisäksi tarjoamme mielenkiintoisia yhdistelmälomia sinulle joka haluat tutustua myös Kap Verden saariston muihin saariin. 

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kap Verde