Finnmatkojen Riu Touareg FFFF+

Riu Touareg FFFF+

All Inclusive -hotelli rannan äärellä eteläisellä Boavistalla

Hinta alk.
1 030 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Riu Touareg -hotelli sijaitsee Boavistan lounaisrannikolla aivan Santa Monican rannan äärellä. Tämä osa rantaa tunnetaan nimellä Praia Lacacão. Täällä saat nauttia lomastasi rantahotellissa, jolla on suuri allasalue, runsaasti aktiviteetteja kaikenikäisille sekä todella hyvä All Inclusive ympäri vuorokauden. Näytä lisää
Hinta alk.
1 030 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Riu Touareg -hotelli sijaitsee Boavistan lounaisrannikolla aivan Santa Monican rannan äärellä. Tämä osa rantaa tunnetaan nimellä Praia Lacacão. Täällä saat nauttia lomastasi rantahotellissa, jolla on suuri allasalue, runsaasti aktiviteetteja kaikenikäisille sekä todella hyvä All Inclusive ympäri vuorokauden.

Suuri allasalue sijaitsee aivan rannalla. Allasbaarilla varustettu pääallas on lämmitetty talvikaudella. 

Palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten
Voit varata RIU-lomasi ainoastaan Finnmatkojen kautta, seikka josta olemme erityisen ylpeitä. Yhteistä kaikille RIU-hotelleille on palvelun, ruuan ja juomien korkea laatu. Ja kaikkein tärkeimpänä – täällä sinä asiakkaana olet ykkönen!

Zoning
Riu Touareg on suuri, kahdesta eri osasta koostuva hotelli. Yleiselle alueelle ovat kaikki tervetulleita, sen sijaan alueista toinen on tarkoitettu vain aikuisille. Ravintolat, iltaviihde ja useimmat aktiviteetit ovat yleisellä puolella. 

Lapsivapaa alue, Riu Touareg Couples, sijaitsee lähempänä rantaa ja siellä vallitsee rauhallinen ja aikuinen ilmapiiri. Alueella on oma uima-allas, jacuzzi sekä snackbaari. Tämä alue on tarkoitettu vain sieltä huoneen varanneille. 

Spa, kuntosali ja tennis
Riu Touareg tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita. Täällä on esimerkiksi spa, jossa on tarjolla hoitoja, hierontaa ja sauna sekä yökerho ja karaokebaari. Aktiivisia lomailijoita varten on hotellilla tenniskenttiä, pöytätennis sekä kuntosali. Rannalla voit pelata rantalentopalloa ja kokeilla eri vesiurheilulajeja.

Lapsille on oma RiuLand, sekä leikkipaikka ja kaksi talvikaudella lämmitettävää lastenallasta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje