Finnmatkojen Riu Touareg FFFF+
Viihtyisää lomaa aikuisille ja lapsille

Riu Touareg FFFF+

Blue Star ja All Inclusive, ainutlaatuinen sijainti

Blue Star Riu Touareg sijaitsee Boavistan lounaisrannikolla aivan Santa Monican rannan äärellä. Tämä osa rantaa tunnetaan nimellä Praia Lacacão. Täällä saat nauttia lomastasi rantahotellissa, jolla on suuri allasalue, runsaasti aktiviteetteja kaikenikäisille sekä todella hyvä All Inclusive. Näytä lisää

Blue Star Riu Touareg sijaitsee Boavistan lounaisrannikolla aivan Santa Monican rannan äärellä. Tämä osa rantaa tunnetaan nimellä Praia Lacacão. Täällä saat nauttia lomastasi rantahotellissa, jolla on suuri allasalue, runsaasti aktiviteetteja kaikenikäisille sekä todella hyvä All Inclusive.

Suuri allasalue sijaitsee aivan rannalla. Allasbaarilla varustettu pääallas on lämmitetty talvikaudella.

Zoning
Riu Touareg on suuri, kahdesta eri osasta koostuva hotelli. Yleiselle alueelle ovat kaikki tervetulleita, sen sijaan alueista toinen on tarkoitettu vain aikuisille. Ravintolat, iltaviihde ja useimmat aktiviteetit ovat yleisellä puolella. 

Lapsivapaa alue, Riu Touareg Couples, sijaitsee lähempänä rantaa ja siellä vallitsee rauhallinen ja aikuinen ilmapiiri. Alueella on oma uima-allas, jacuzzi sekä snackbaari.

Spa, kuntosali ja tennis
Riu Touareg tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita. Täällä on esimerkiksi spa, jossa on tarjolla hoitoja, hierontaa ja sauna sekä yökerho ja karaokebaari. Aktiivisia lomailijoita varten on hotellilla tenniskenttiä, pöytätennis sekä kuntosali. Rannalla voit pelata rantalentopalloa ja kokeilla eri vesiurheilulajeja.

Play Hotel, aamiaisjuhlat ja disko
Play Hotel -leikkitilamme on avoinna päivittäin ja useana viikon päivänä järjestämme perheaktiviteetteja, jolloin myös isommat lapset ja vanhemmat ovat tervetulleita. Lapsille on lisäksi oma Riu Land, sekä leikkipaikka ja kaksi talvikaudella lämmitettävää lastenallasta.

All Inclusive 24 tuntia vuorokaudessa 
Täällä All Inclusive on voimassa kellon ympäri, joten lomaa saa myös lompakko. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje