BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Riu Touareg FFFF+

Blue Star ja All Inclusive, ainutlaatuinen sijainti

Hinta alk.
670 e1 100 e
09.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Blue Star Riu Touareg sijaitsee Boavistan lounaisrannikolla aivan Santa Monican rannan äärellä. Tämä osa rantaa tunnetaan nimellä Praia Lacacão. Täällä saat nauttia lomastasi rantahotellissa, jolla on suuri allasalue, runsaasti aktiviteetteja kaikenikäisille sekä todella hyvä All Inclusive. Lue lisää
Hinta alk.
670 e1 100 e
09.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Blue Star Riu Touareg sijaitsee Boavistan lounaisrannikolla aivan Santa Monican rannan äärellä. Tämä osa rantaa tunnetaan nimellä Praia Lacacão. Täällä saat nauttia lomastasi rantahotellissa, jolla on suuri allasalue, runsaasti aktiviteetteja kaikenikäisille sekä todella hyvä All Inclusive.

Allasalue on suuri ja se sijaitsee aivan rannalla. Suuri allasbaarilla varustettu pääallas on lämmitetty talvikaudella.

Spa, kuntosali ja tennis
Riu Touareg tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita. Täällä on esimerkiksi spa, jossa on tarjolla hoitoja, hierontaa ja sauna sekä yökerho ja karaokebaari. Aktiivisia lomailijoita varten on hotellilla tenniskenttiä, pöytätennis sekä kuntosali. Rannalla voit pelata rantalentopalloa ja kokeilla eri vesiurheilulajeja.

Play Hotel, aamiaisjuhlat ja disko
Tule lasten kanssa upeaan Play Hotel -leikkitilaamme, joka on avoinna joka päivä ja tapaat täällä myös usein omaa henkilökuntaamme. Järjestämme perheaktiviteetteja useana kertana viikossa, jolloin myös suuremmat lapset ja vanhemmat ovat tervetulleita. Lapsille on oma Riu Land, sekä leikkipaikka ja kaksi talvikaudella lämmitettävää lastenallasta.

Lisäksi hotellilla järjestetään päivittäin erilaista viihdeohjelmaa kaikenikäisille.

Ateriat ja juomat
Täällä All Inclusive on voimassa kellon ympäri, joten lomaa saa myös lompakko. Hotellilla on neljä ravintolaa ja useita baareja. Pääravintola Santo Antãon lisäksi täällä on kolme noutopöytäravintolaa eri teemoilla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje

Suosituimmat hotellit