All Inclusive Beach
Vaivatonta lomaa lähellä rantaa

Riu Touareg Couples FFFF+

Aikuinen ilmapiiri, rannan läheisyys ja All Inclusive

Hinta alk.
1 555 e1 635 e
02.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Riu Touareg Couples sijaitsee Boavistan lounaisrannikolla, aivan Santa Monican Praia Lacacão -rannan äärellä. Täällä lomailet tasokkaasti lähellä rantaa, hotellilla on useita allasalueita ja erittäin hyvä All Inclusive. Lue lisää
Hinta alk.
1 555 e1 635 e
02.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Riu Touareg Couples sijaitsee Boavistan lounaisrannikolla, aivan Santa Monican Praia Lacacão -rannan äärellä. Täällä lomailet tasokkaasti lähellä rantaa, hotellilla on useita allasalueita ja erittäin hyvä All Inclusive.

Riu Touareg on suuri hotelli, joka koostuu kahdesta eri osasta, Riu Touareg Couplesista ja yleisestä Blue Star Riu Touareg -osasta. Monet palveluista ovat yhteisiä, ja esim. ravintolat, viihdeohjelma ja useimmat aktiviteetit järjestetään hotellin yleisellä puolella.

Vain aikuisille tarkoitettu Riu Touareg Couples sijaitsee lähimpänä rantaa. Täällä on oma uima-allas jacuzzilla ja snackbaari. Alueella vallitsee rauhallinen ja aikuinen ilmapiiri.

Spa, tennis ja useita uima-altaita
Hotellin yleisellä puolella on kaikkea rannan äärellä sijaitsevasta suuresta allasalueesta aina yökerhoon ja spa-osastoon, jonka hoidot ja hieronnat ovat maksullisia. Lisäksi täällä on sekä tenniskenttiä että kuntosali.

All Inclusive 24 tuntia vuorokaudessa
All Inclusive toimii täällä kellon ympäri, joten lomaa saa myös lompakko. Hotellilla on useita baareja ja kaikkiaan viisi eri ravintolaa. Ravintoloista yksi, à la carte Imuhagh, on tarkoitettu ainoastaan Riu Touareg Couplesin asiakkaille. Yksi käynti viikossa sisältyy hintaan.

Riu Touareg Couples toivottaa tervetulleeksi 18 vuotta täyttäneet asiakkaat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje
Rantaan 100-200 m
Ostoksille 32 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
9,1 / 10

Asiakasarvio

Huone 9,0
Hotellipalvelu 9,4
Ruoka 8,8
Päivitetty: 28.05.2014. Perustuu 378 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit