Finnmatkojen Royal Decameron Boavista FFFF
All Inclusive Beach

Royal Decameron Boavista FFFF

All Inclusive, pitkän rannan äärellä

Hinta alk.
2 125 e
21.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheille soveltuva All Inclusive -hotelli Royal Decameron Boavista sijaitsee Sal Rein eteläpuolella, rauhallisella paikalla useita kilometrejä pitkän hiekkarannan äärellä. Meren läheisyys on täällä tuntuva; tee kävelyretki rannalle ja nauti aaltojen kohinasta. Näytä lisää
Hinta alk.
2 125 e
21.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheille soveltuva All Inclusive -hotelli Royal Decameron Boavista sijaitsee Sal Rein eteläpuolella, rauhallisella paikalla useita kilometrejä pitkän hiekkarannan äärellä. Meren läheisyys on täällä tuntuva; tee kävelyretki rannalle ja nauti aaltojen kohinasta.

Hotellin rakennukset on maalattu luonnon värein: vaalean hiekan ja terrakotan sävyin. Julkisivuja koristavat värikkäinä kukkivat köynnöskasvit. Hotellin tunnelma on kansainvälinen, vieraita saapuu monista eri maista.

Kaksi allasta
Royal Decameron Boavistalla on kaksi uima-allasta sekä suuri lastenallas; allasalueelta on näköala merelle. Suurimman uima-altaan yhteydessä voit myös nauttia ihanasta porekylvystä.

All Inclusive sisältyy hintaan
Royal Decameron Boavistalla on kaksi ravintolaa ja kolme baaria. Noutopöytäravintola Praia Blu on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, à la carte -ravintola La Tartuga on avoinna iltaisin.

Tennis, kuntosali ja viihdeohjelmaa
Decameronissa voit pelata tennistä, käydä kuntosalilla sekä tehdä ostoksia hotellin putiikeissa. Päivisin ja iltaisin järjestetään toimintaa ja viihdeohjelmaa. Jos käynti Sal Rein keskustassa houkuttaa, pääset sinne kätevimmin taksilla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa. All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje