Finnmatkojen Royal Decameron Boavista FFFF
All Inclusive Beach
Vaivatonta lomaa lähellä rantaa

Royal Decameron Boavista FFFF

All Inclusive, pitkän rannan äärellä

Hinta alk.
870 e 1 110 e
09.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki for 8 päivää
Perheille soveltuva All Inclusive -hotelli Royal Decameron Boavista sijaitsee Sal Rein eteläpuolella, rauhallisella paikalla useita kilometrejä pitkän hiekkarannan äärellä. Meren läheisyys on täällä tuntuva; tee kävelyretki rannalle ja nauti aaltojen kohinasta. Näytä lisää
Hinta alk.
870 e 1 110 e
09.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki for 8 päivää

Perheille soveltuva All Inclusive -hotelli Royal Decameron Boavista sijaitsee Sal Rein eteläpuolella, rauhallisella paikalla useita kilometrejä pitkän hiekkarannan äärellä. Meren läheisyys on täällä tuntuva; tee kävelyretki rannalle ja nauti aaltojen kohinasta.

Hotellin rakennukset on maalattu luonnon värein: vaalean hiekan ja terrakotan sävyin. Julkisivuja koristavat värikkäinä kukkivat köynnöskasvit.

Kaksi allasta
Royal Decameron Boavistalla on kaksi uima-allasta sekä suuri lastenallas; allasalueelta on näköala merelle. Suurimman uima-altaan yhteydessä voit myös nauttia ihanasta porekylvystä.

All Inclusive sisältyy hintaan
Royal Decameron Boavistalla on kaksi ravintolaa ja kolme baaria. Noutopöytäravintola Praia Blu on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, à la carte -ravintola La Tartuga on avoinna iltaisin.

Päivisin ja iltaisin järjestetään monenlaista toimintaa ja viihdeohjelmaa. Hotellialueella voit pelata tennistä, käydä kuntosalilla sekä tehdä ostoksia Decameronin putiikeissa. Hotellin tunnelma on kansainvälinen, vieraita saapuu monista eri maista.

Jos käynti Sal Rein keskustassa houkuttaa, pääset sinne kätevimmin taksilla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa. All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje