Finnmatkojen Pousada Villa da Boavista FF
Edullinen vaihtoehto

Pousada Villa da Boavista FF

Edullinen hotelli keskeisellä paikalla

Hinta alk.
570 e 835 e
30.11.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Sal Rein keskustassa sijaitseva edullinen ja vaatimaton Pousada Villa da Boavista on hyvä valinta sinulle, joka arvostat hotellin keskeistä sijaintia enemmän kuin mukavuuksia ja palveluita. Täällä asut lähellä kaikkea sitä, mitä Sal Rein kylällä on tarjota, vain kivenheiton päässä torin jäätelökioskilta ja lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. Näytä lisää
Hinta alk.
570 e 835 e
30.11.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Sal Rein keskustassa sijaitseva edullinen ja vaatimaton Pousada Villa da Boavista on hyvä valinta sinulle, joka arvostat hotellin keskeistä sijaintia enemmän kuin mukavuuksia ja palveluita. Täällä asut lähellä kaikkea sitä, mitä Sal Rein kylällä on tarjota, vain kivenheiton päässä torin jäätelökioskilta ja lyhyen kävelymatkan päässä rannalta.

Osa perheen ylläpitämän hotellin hotellirakennuksesta on aiemmin toiminut diskona, Boavistan saaren ensimmäisenä. Diskon tiloissa on nyt ravintola ja baari, jossa paikalliset muusikot silloin tällöin esiintyvät.

Pousada Villa da Boavistan valoisien, yksinkertaisesti sisustettujen huoneiden sisustus ja taso vaihtelevat, kaikissa on parveke.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

 

Sulje