Finnmatkojen Parque das Dunas FF+
Edullinen vaihtoehto

Parque das Dunas FF+

Vehreä keidas aivan rannalla

Hinta alk.
735 e 885 e
30.11.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Hotelli Parque das Dunas on kuin pieni keidas Praia de Chaves -rannan äärellä, jota pidetään yhtenä Boavistan hienoimmista. Yksinkertaisessa hotellissa on lämmin kapverdeläinen tunnelma ja persoonallinen palvelu. Näytä lisää
Hinta alk.
735 e 885 e
30.11.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Hotelli Parque das Dunas on kuin pieni keidas Praia de Chaves -rannan äärellä, jota pidetään yhtenä Boavistan hienoimmista. Yksinkertaisessa hotellissa on lämmin kapverdeläinen tunnelma ja persoonallinen palvelu.

Parque das Dunasissa asut yhdessä vaaleasävyisistä, matalista rakennuksista, joita yhdistävät kivetyt polut. Siellä täällä on varjostavia säleikkökatoksia ja kukkapenkkejä, ihmeköynnöksiä sekä matalia palmuja kävelypolkuja reunustamassa. Huoneet on sisustettu yksinkertaisesti ja niissä on aurinkotuolein kalustetut maaterassit.

Allasalue aivan rannalla
Leveästä hiekkarannasta ja läheisistä hiekkadyyneistä muodostuva ympäristö on rauhallista. Allasalue sijaitsee aivan rannan yhteydessä, ja altaassa on erotettu osa pienille lapsille.

Bussikuljetus Sal Reihin
Parque das Dunasin vastaanotossa on WiFi. Jos haluat lähteä käymään Sal Reissä, on sinne maksuton bussikuljetus päivittäin. Muita palveluita ei juurikaan ole.

Varaa puolihoito

Puolihoito, joka sisältää joko lounas- tai päivällismenyyn, on varattavissa lisämaksusta. Uudenvuodenpäivällinen sisältyy puolihoidon hintaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamukahvi.

Sulje