Parque das Dunas FFF

Vehreä keidas aivan rannalla

Hotelli Parque das Dunas on kuin pieni keidas Praia de Chaves -rannan äärellä, jota pidetään yhtenä Boavistan hienoimmista. Lue lisää

Hotelli Parque das Dunas on kuin pieni keidas Praia de Chaves -rannan äärellä, jota pidetään yhtenä Boavistan hienoimmista.

Parque das Dunasissa asut yhdessä vaaleasävyisistä, matalista rakennuksista, joita yhdistävät kivetyt polut. Siellä täällä on varjostavia säleikkökatoksia ja kukkapenkkejä, ihmeköynnöksiä sekä matalia palmuja kävelypolkuja reunustamassa. Huoneet on sisustettu yksinkertaisesti ja niissä on aurinkotuolein kalustetut maaterassit.

Allasalue aivan rannalla
Leveästä hiekkarannasta ja läheisistä hiekkadyyneistä muodostuva ympäristö on rauhallista. Allasalue sijaitsee aivan rannan yhteydessä, ja altaassa on erotettu osa pienille lapsille.

Bussikuljetus Sal Reihin
Parque das Dunasin vastaanotossa on langaton internetyhteys. Jos haluat lähteä käymään Sal Reissä, on sinne maksuton bussikuljetus päivittäin. Muita palveluita ei juurikaan ole.

Varaa puolihoito

Puolihoito, joka sisältää joko lounas- tai päivällismenyyn, on varattavissa lisämaksusta. Joulupäivällinen sisältyy puolihoidon hintaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamukahvi.

Sulje

Suosituimmat hotellit