Finnmatkojen Marine Club FFF+

Marine Club FFF+

Oma hiekkaranta aurinkotuoleineen

Hinta alk.
1 004 e 1 054 e
14.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Hotelli Marine Club sijaitsee Sal Rein laitamilla luoteis-Boavistalla, mereen päin antavalla rinteellä. Vietä lomaa lähellä rantaa ja asu kahden hengen hotellihuoneessa tai suuressa perhehuoneessa, jossa on oleskelutila. Näytä lisää
Hinta alk.
1 004 e 1 054 e
14.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Hotelli Marine Club sijaitsee Sal Rein laitamilla luoteis-Boavistalla, mereen päin antavalla rinteellä. Vietä lomaa lähellä rantaa ja asu kahden hengen hotellihuoneessa tai suuressa perhehuoneessa, jossa on oleskelutila.

Aamiaispöytä sisältyy hintaan, voit myös varata lisämaksusta puolihoidon, joka sisältää päivällisen noutopöydästä.

Oma hiekkaranta
Aivan hotellin alapuolella sijaitsee Marine Clubin oma hiekkaranta pienessä mustien laavakivien ympäröimässä poukamassa. Aallot lyövät näille luonnon omille valleille muodostaen meren pintaan valkoista vaahtoa. Hiekka rannalla on vaaleaa ja meri ihanan turkoosi. Rannalta löytyy myös Praia-rantabaari, aurinkotuoleja sekä myös niinistä tehtyjä aurinkovarjoja.

Allasalue ja baari
Marine Clubin rakennukset ja kävelypolut on tehty paikallisesta hiekkakivestä. Merivesialtaan laidalla on aurinkotuoleja, -varjoja sekä Rochino-allasbaari, josta voit ostaa virkistäviä juomia ja yksinkertaisia välipaloja.

Italialaisvaikutteisen hotellin palveluihin kuuluu ravintola, leikkipaikka, matkamuistomyymälä sekä mahdollisuus hierontaan. Päivä- ja iltaohjelmaa, joka usein on italian- tai englanninkielistä, järjestetään päivittäin.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje