Finnmatkojen Iberostar Club Boavista FFFF
All Inclusive Beach

Iberostar Club Boavista FFFF

Rauhallinen ilmapiiri, meren äärellä – All Inclusive

Hinta alk.
1 290 e 1 325 e
16.11.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Iberostar Club Boavista sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Sal Rein eteläpuolella, aivan Praia de Chavesin rannan äärellä. Kaikki ateriat, välipalat, snacksit sekä paikalliset juomat useista baareista sisältävä All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
1 290 e 1 325 e
16.11.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Iberostar Club Boavista sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Sal Rein eteläpuolella, aivan Praia de Chavesin rannan äärellä. Kaikki ateriat, välipalat, snacksit sekä paikalliset juomat useista baareista sisältävä All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Kun matkustat Kap Verdelle rakkaasi tai hyvän ystäväsi kanssa, ja etsitte tasokasta hotellia rannan ääreltä, on Iberostar Club Boavista hyvä valinta. Täällä vallitsee mukavan rauhallinen ilmapiiri ja "kylätunnelmaa" luovat matalat rakennukset ja runsas kasvillisuus.

Allasalue rannan puolella
Allasalueella on pääallas, aurinkoterassi, lastenallas sekä pienempi uima-allas, josta on näköala merelle.

All Inclusive sisältyy hintaan
Allasalueella on snackbaari, josta voit noutaa kylmiä juomia, snackseja ja yksinkertaisia ruoka-annoksia pitkin päivää. Jos oleskelet mieluummin rannalla, pätee sama täällä, hotellin rantabaarissa.

Kuntosali ja aerobic
Kun kaipaat tekemistä, on täällä hyvinvarustettu kuntosali sekä mahdollisuus kokeilla eri urheilulajeja kuten aerobicia, joogaa, jousiammuntaa ja purjelautailua. Iltaisin voit poiketa hotellin amfiteatteriin ja tilata jotain hyvää teatterin baarista.

Mikäli matkustat lasten kanssa, on hotellilla kansainvälinen lastenkerho 4–12-vuotiaille lapsille; päiväohjelmaa on tarjolla joka päivä ja minidiskokin useamman kerran viikossa.

Valoisat huoneet merinäköalalla
Täällä asut valoisassa huoneessa, jossa on joko parveke tai maaterassi. Varaa huone merinäköalalla!

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje