Finnmatkojen ClubHotel Riu Karamboa FFFF

ClubHotel Riu Karamboa FFFF

Suosittu All Inclusive -hotelli kilometrien pituisen rannan äärellä

Hinta alk.
975 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
ClubHotel Riu Karamboa Boavistan saarella on Kap Verden suosituin hotelli, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita. Hotellin palvelutaso on korkea ja rentoutuminen ja aktiviteetit yhdistyvät täällä sopivassa suhteessa. Hotelli sopii niin lapsiperheille kuin pariskunnille. All Inclusive sisältyy hintaan.  Näytä lisää
Hinta alk.
975 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

ClubHotel Riu Karamboa Boavistan saarella on Kap Verden suosituin hotelli, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita. Hotellin palvelutaso on korkea ja rentoutuminen ja aktiviteetit yhdistyvät täällä sopivassa suhteessa. Hotelli sopii niin lapsiperheille kuin pariskunnille. All Inclusive sisältyy hintaan. 

Aivan kilometrien pituisen Praia de Chavesin rannan äärellä sijaitseva hiekkalinnaa muistuttava hotelli ylittää varmasti odotuksesi. Voit valita kahden hengen huoneen tai perhehuoneen, joissa kaikissa on parveke tai maaparveke.

Palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten
Voit varata RIU-lomasi ainoastaan Finnmatkojen kautta, seikka josta olemme erityisen ylpeitä. Yhteistä kaikille RIU-hotelleille on palvelun, ruuan ja juomien korkea laatu. Ja kaikkein tärkeimpänä – täällä sinä asiakkaana olet ykkönen!

Spa, kuntosali ja mahdollisuus pelata tennistä
ClubHotel Riu Karamboasta löytyy aktiviteetteja ja kuntoilumahdollisuuksia koko perheelle. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Tennistä ja jalkapalloa
  • Kuntosali ja rantalentopalloa
  • Suuri allasalue rannan äärellä
  • Spa ja hierontaa
  • Lastenkerhoja ja leikkipaikka

 
…ja paljon muuta.

Ateriat ja juomat
All Inclusive neljässä eri ravintolassa ja neljässä baarissa sisältyy matkan hintaan. Vastaanoton ja suuren näyttämön äärellä sijaitsevista baareista on näköala yli hotellialueen, aina merelle ja auringonlaskuun.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje