Finnmatkojen ClubHotel Riu Karamboa FFFF+
Parasta lomaa - aivan rannalla

ClubHotel Riu Karamboa FFFF+

Suosittu All Inclusive -hotelli kilometrien pituisen rannan äärellä

Hinta alk.
1 620 e 1 725 e
23.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki for 8 päivää
Blue Village ClubHotel Riu Karamboa Boavistan saarella on Kap Verden suosituin hotelli, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita. Hotelli sopii niin lapsiperheille kuin pariskunnille. All Inclusive sisältyy hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
1 620 e 1 725 e
23.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki for 8 päivää

Blue Village ClubHotel Riu Karamboa Boavistan saarella on Kap Verden suosituin hotelli, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita. Hotelli sopii niin lapsiperheille kuin pariskunnille. All Inclusive sisältyy hintaan.

Aivan kilometrien pituisen Praia de Chavesin rannan äärellä sijaitseva hiekkalinnaa muistuttava hotelli ylittää varmasti odotuksesi. Valitse joko kahden hengen huone tai perhehuone, joissa kaikissa on parveke tai maaparveke.

Runsaasti tekemistä Blue Village ClubHotel Riu Karamboassa

Riu Karamboasta on tullut todellinen lapsiperheiden suosikki. Sekä myös niiden, jotka etsivät mukavaa lomanviettopaikkaa, jossa yhdistää sopivassa suhteessa rentoutuminen ja aktiviteetit.

Muutamia esimerkkejä koko perheelle tarkoitetusta toiminnasta:

  • Suuri allasalue rannan äärellä
  • Vesijumppaa, allasleikkejä ja -kilpailuja, rantalentopalloa
  • Spa, hierontaa, tennis ja kuntosali 
  • Blue Village -tiimin järjestämää toimintaa

 
…ja paljon muuta.

Bamseklubi
Suosittu lastenkerhomme, Bamseklubi 3–5-vuotiaille, toimii hotellilla koko kauden ajan. Bamsetalo on rakennettu muistuttamaan rapua, mikä lasten mielestä on aika hauskaa.

Ateriat ja juomat
All Inclusive neljässä eri ravintolassa ja neljässä baarissa sisältyy matkan hintaan. Vastaanoton ja suuren näyttämön äärellä sijaitsevista baareista on näköala yli hotellialueen, aina merelle ja auringonlaskuun.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje