Finnmatkojen Blue Village ClubHotel Riu Karamboa FFFF

Blue Village ClubHotel Riu Karamboa FFFF

Suosittu All Inclusive -hotelli kilometrien pituisen rannan äärellä

Hinta alk.
1 170 e 1 195 e
30.11.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Village ClubHotel Riu Karamboa Boavistan saarella on Kap Verden suosituin hotelli, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita. Hotellin palvelutaso on korkea ja rentoutuminen ja aktiviteetit yhdistyvät täällä sopivassa suhteessa. Hotelli sopii niin lapsiperheille kuin pariskunnille. All Inclusive sisältyy hintaan.  Näytä lisää
Hinta alk.
1 170 e 1 195 e
30.11.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Village ClubHotel Riu Karamboa Boavistan saarella on Kap Verden suosituin hotelli, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita. Hotellin palvelutaso on korkea ja rentoutuminen ja aktiviteetit yhdistyvät täällä sopivassa suhteessa. Hotelli sopii niin lapsiperheille kuin pariskunnille. All Inclusive sisältyy hintaan. 

Aivan kilometrien pituisen Praia de Chavesin rannan äärellä sijaitseva hiekkalinnaa muistuttava hotelli ylittää varmasti odotuksesi. Voit valita kahden hengen huoneen tai perhehuoneen, joissa kaikissa on parveke tai maaparveke.

Blue Village
 – urheilullisempi kuin koskaan
ClubHotel Riu Karamboasta löytyy aktiviteetteja ja kuntoilumahdollisuuksia koko perheelle. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Kuntoilua yhteistyössä tunnetun Les Millsin kanssa
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja rantalentopalloa
  • Suuri allasalue rannan äärellä
  • Spa, hierontaa, tennis ja kuntosali
  • Blue Village -tiimin järjestämää toimintaa

 
…ja paljon muuta.

Bamseklubi
Suosittu lastenkerhomme, Bamseklubi 3–5-vuotiaille, toimii hotellilla koko kauden ajan. Paikat kerhoon tulee varata etukäteen kotimaassa. Bamsetalo on rakennettu muistuttamaan rapua, mikä on lasten mielestä aika hauskaa.

Ateriat ja juomat
All Inclusive neljässä eri ravintolassa ja neljässä baarissa sisältyy matkan hintaan. Vastaanoton ja suuren näyttämön äärellä sijaitsevista baareista on näköala yli hotellialueen, aina merelle ja auringonlaskuun.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje