Sal Rei

Kap Verden Boavista on rauhallinen saari, jonka valkeat rannat hiekkadyyneineen näyttäisivät jatkuvan loputtomiin. Pitkällä ja leveällä Praia de Chavesin rannalla sijaitsee Blue Village Riu Karamboa -lomakylämme. Hotelli on saanut huippuarvostelut monelta täällä ihanaa All Inclusive -lomaa viettäneeltä. Muut hotellimme sijaitsevat rannoilla etelämpänä tai saaren suurimmassa kylässä Sal Reissä seitsemän kilometriä pohjoisempana. Pakkaa matkalaukkuun runsaasti kirjoja, ja nauti lomasta. Lue lisää

Kap Verden Boavista on rauhallinen saari, jonka valkeat rannat hiekkadyyneineen näyttäisivät jatkuvan loputtomiin. Pitkällä ja leveällä Praia de Chavesin rannalla sijaitsee Blue Village Riu Karamboa -lomakylämme. Hotelli on saanut huippuarvostelut monelta täällä ihanaa All Inclusive -lomaa viettäneeltä. Muut hotellimme sijaitsevat rannoilla etelämpänä tai saaren suurimmassa kylässä Sal Reissä seitsemän kilometriä pohjoisempana. Pakkaa matkalaukkuun runsaasti kirjoja, ja nauti lomasta.

Sal Rein lomakohde sopii sinulle, joka haluat ottaa rennosti ja nauttia hiekkarannoista, mutta tulet toimeen hyvin ilman myöhään yöhön jatkuvaa iltaelämää. Praia de Chavesin hieno ranta alkaa heti keskustan eteläpuolelta ja ulottuu seitsemän kilometrin päähän aina Blue Village Riu Karamboa -hotellillemme saakka. Sal Rein alueella valikoimassamme on useita Edullinen vaihtoehto, Pientä ja kodikasta ja All Inclusive Beach -hotelleja. Minkä tahansa niistä valitsekin, on sijainti tuskin kauempana kuin 15 minuutin matkan päässä lentokentältä.

Sal Rei

Sal Rei muodostuu neljästä pääkadusta ja muutamista pikkukaduista, joita reunustavat vanhat siirtomaa-aikaiset rakennukset ja uudemmat pelkistetyt asuinrakennukset. Osa taloista on maalattu sitruunankeltaiseksi, turkoosinsiniseksi tai mintunvihreäksi. Yhtä värikkäitä ovat rannan kalastajaveneet. Torin ja sataman ympärillä on muutamia pikkukauppoja, kourallinen persoonallisesti sisustettuja vaatimattomia baareja ja noin viitisentoista ravintolaa, mutta ei juurikaan muita palveluita.

Rannalla oleskelua
Tekemistä kaipaaville on tarjolla kuitenkin muutama rantabaari, joilla voit rentoutua auringon ja uimisen merkeissä, kuunnella musiikkia tai vaikka lainata kajakin tai surffilaudan.

Koko perheen Blue Village
Blue Village Riu Karamboa -lomakylästämme on muutamassa vuodessa kehittynyt todellinen suosikki, varsinkin lapsiperheiden keskuudessa. Hotelli sijaitsee Praia de Chavesin leveällä rannalla ja näyttää kauempaa katsottuna valtavalta hiekkalinnalta. Hotellilla koko perhe pääsee nauttimaan monista uima-altaista; tilaa on runsaasti sekä aktiviteetteihin että rentoutumiseen. Ruokapuoli hoituu kätevästi matkan hintaan sisältyvän All Inclusiven avulla. noutopöytäravintolan lisäksi hotellilla on useita eri teemaravintoloita kuten aasialainen ja afrikkalainen. Päivällisen jälkeen on usein tarjolla hotellin järjestämää viihdeohjelmaa.

Aina Blue Villageissa
Täältä löytyy Bamseklubi, The Hangout nuorille, tanssitunteja sekä paljon muita aktiviteetteja lapsille ja nuorille. Aikuiset voivat valita useista päivittäisistä urheilu- ja kuntoiluvaihtoehdoista. Hotellialueella on maksuton kuntosali. Lisäksi hotellilla on spa, jossa on tarjolla hierontaa ja kasvohoitoja lisämaksusta.

Ihana ilmasto
Yhä useammat matkustajat ovat keksineet Boavistan ja koko Kap Verden lukuisat hyvät puolet. Rauhallinen tempo ja saarta kiertävät upeat rannat ovat niistä muutamia. Ilmasto Kap Verden saarilla on mukava, lämpötilan pysytellessä tasaisessa 25 asteessa, ja saarilla usein puhaltavan vilvoittavan tuulen johdosta on täällä harvoin liian kuuma.

Kehittyvää matkailua

Koska matkailu on Kap Verdellä edelleen vasta kehittymässä, ei täällä kannata odottaa samanlaista tarjontaa, kuin monissa isommissa rantalomakohteissa. Boavistalla rakennetaan jatkuvasti taloja ja teitä, jotta niin paikallisten kuin matkailijoiden elämä olisi helpompaa. Täällä kohtaat erittäin ystävällistä paikallisväestöä keskellä heidän arkipäiväänsä, mikä sinänsä on jo mielenkiintoinen kokemus.

Saarikierroksia, veneretkiä ja kalastusta

Kun haluat lomasi aikana tutustua saareen lähemmin, on Finnmatkojen lomavalikoimassa kaksi erilaista saarikierrosta, joista toinen suuntautuu Boavistan saaren pohjoisiin ja toinen eteläisiin kyliin ja rannoille. Lisäksi löytyy erilaisia vene- ja kalastusretkiä sekä retkiä naapurisaarille. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Boavistalle meno n. 9 t 50 min. ja paluu 9 t 30 min (meno- ja paluulennolla välilasku Gran Canarialla)
Lentokenttäkuljetus: Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Näytä lisää

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Lentokentältä Blue Village Riu Karamboaan n. 10 min, Sal Rein ensimmäiseen hotelliin n. 20 min.

Sulje

Suosituimmat hotellit