Sal Rei

Sal Rei on rauhallinen kylä rannikolla, jossa eletään tavallista arkipäivän elämää. Kylässä on muutamia kauppoja sekä ravintoloita. Boavistan saari koostuu enimmäkseen kullankeltaisista hiekkadyyneistä ja loputtomilta tuntuvista rannoista. Sal Rein eteläpuolella sijaitsee Blue Village, jossa All Inclusiven ohella on sekä Bamseklubi että aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. Lue lisää

Sal Rei on rauhallinen kylä rannikolla, jossa eletään tavallista arkipäivän elämää. Kylässä on muutamia kauppoja sekä ravintoloita. Boavistan saari koostuu enimmäkseen kullankeltaisista hiekkadyyneistä ja loputtomilta tuntuvista rannoista. Sal Rein eteläpuolella sijaitsee Blue Village, jossa All Inclusiven ohella on sekä Bamseklubi että aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille.

Sal Reissä eletään "no stress" -moton mukaisesti. Kylässä on kourallinen katuja, värikkäitä taloja, tori, satama ja ranta kalastajaveneineen. Pikkukauppoja on muutama, kuten myös persoonallisesti sisustettuja vaatimattomia baareja ja viitisentoista ravintolaa, mutta ei juurikaan muita palveluita.

Hiekkaranta pitkiin kävelyihin
Heti keskustan eteläpuolelta alkaa hieno Praia de Chavesin ranta, joka ulottuu aina Blue Village -lomakyläämme asti ja siitä vielä eteenpäin. Sal Rein ja lomahotellien lähellä on aurinkotuoleja ja vesiurheilua, mutta suurimmaksi osaksi ranta on ihanan koskematon.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Village Riu Karamboa, joka tarjoaa All Inclusiven ohella suuret uima-altaat, liikunta-aktiviteetteja, lastenkerhot sekä huippusijainnin kilometrien pituisella rannalla
  • Casa Velha – valoisa, raikas ja viehättävä hotelli Pientä ja kodikasta -luokasta
  • Perhelöytö-vaihtoehto Por do Sol sopii myös suuremmille perheille
  • Parque das Dunas – pieni ja kodikas hotelli rannalla


Retkivinkkejä

  • Saarikierroksia hiekkadyyneille, pikkukyliin ja kauniiseen luontoon sekä Pohjois- että Etelä-Boavistalla
  • Vene- ja kalastusretkiä Sal Rein kierros – maistiaisia ja käynti paikallisella koululla
  • Hummeri-illallinen rannalla tai Povocão Velhan kylässä


Lyhyt matka lentokentältä
Boavistan lentokenttä sijaitsee lähellä kaikkia hotellejamme, seikka jota varmasti etenkin lapsiperheet arvostavat. Kuljetus Blue Villageen ja muihin Praia de Chavesin hotelleihimme kestää tuskin varttia kauempaa, ja Sal Reihinkin vain n. 20 minuuttia.

Boavistan saari
Yhä useammat ovat löytäneet Boavistan ja Kap Verden. Rauhallinen tempo, ihana ilmasto ja upeat rannat tekevät lomakohteesta mukavan rentouttavan. Tuulten johdosta saari on myös suosittu purjelautailijoiden keskuudessa. Matkailu Kap Verdellä on edelleen vasta kehittymässä, joten kun astut hotellistasi ulos, ei kannata odottaa samanlaista tarjontaa ja infrastruktuuria kuin monissa vanhemmissa rantalomakohteissa. Toisaalta täällä kohtaat paikallisväestöä keskellä heidän arkipäiväänsä, mikä varmasti on osaltaan matkan mielenkiintoisinta antia.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Boavistalle meno n. 9 t 50 min. ja paluu 9 t 30 min. (menolennolla välilasku Teneriffalla ja paluulennolla Gran Canarialla)
Lentokenttäkuljetus: Lentokentältä Blue Village Riu Karamboaan n. 10 min, Sal Rein ensimmäiseen hotelliin n. 20 min. Näytä lisää

Lentokentältä Blue Village Riu Karamboaan n. 10 min, Sal Rein ensimmäiseen hotelliin n. 20 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Mikäli olet varannut Blue Village Riu Karamboan, sisältyy kuljetus matkan hintaan. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit