Finnmatkojen Boavista

Boavista

Boavistan tunnusmerkki on silmänkantamattomiin ulottuvat hiekkarannat. Tämä Kap Verden aurinkovarma ja perheystävällinen saari sopii lomakohteeksi kaikille, jotka haluavat nauttia stressittömästä lomasta. Valitse hotelli All Inclusive -palveluilla esim. RIU-hotellissamme, tai valitse pienempi hotelli läheltä kapverdeläistä arkea Sal Rein kalastajakylästä.  Lue lisää

Boavistan tunnusmerkki on silmänkantamattomiin ulottuvat hiekkarannat. Tämä Kap Verden aurinkovarma ja perheystävällinen saari sopii lomakohteeksi kaikille, jotka haluavat nauttia stressittömästä lomasta. Valitse hotelli All Inclusive -palveluilla esim. RIU-hotellissamme, tai valitse pienempi hotelli läheltä kapverdeläistä arkea Sal Rein kalastajakylästä. 

Rantoja, uima-altaita ja surfausta
Rauhalliselle ja kauniille (myös aurinkoiselle!) Boavistan saarelle pääset vain Finnmatkojen mukana. Saaren hiekkarannoilla on runsaasti tilaa kaikille. RIU-suosikkihotelleissamme on kaikkea suurista uima-altaista ja lasten aktiviteeteista kuntoilumahdollisuuksiin. Voit osallistua myös leijasurfauskurssille tai lähteä syvämerenkalastusretkelle.

Oikea paikka rentoutumiseen
Pienessä ja uneliaassa Sal Rein kylässä elellään tavallista kapverdeläistä arkea. Istahda lounaalle paikalliseen ravintolaan ja tilaa rapuja tai grillattua tonnikalaa. Voit yhdistää Sal Rein lomaasi muutaman päivän ainutlaatuisessa ecolodgessa Espingueirassa. Saaren parhaat rannat sijaitsevat Santa Monicassa Boavistan eteläisessä osassa, jossa sijaitsee myös tasokas RIU-hotellimme.

Valitse sinulle sopiva hotelli!
Linkkien alta löydät tietoa Finnmatkojen Boavistasta ja parhaista hotelleista.

 • ClubHotel Riu Karamboa – kokonainen lomamaailma vain kymmenen minuutin päässä lentokentältä: suuret uima-altaat, herkullinen buffet, kuntosali ja viihdeohjelmaa, ja tietenkin All Inclusive.
 • Riu Touareg – aktiviteettialtaita ja rauhallisia alueita vain aikuisille sekä asiakkaiden arvostamaa erinomaista ruokaa
 • Ca' Nicola ja muita pieniä ja kodikkaita hotelleja Sal Rein kylässä
 • Quinta Spingueran ecolodge tarjoaa luomuruokaa ja luonnon inspiroiman sisustuksen
Sulje

Arvioitu lentoaika:

Lentoaika Helsingistä meno n. 9 t 50 min ja paluu n. 9 t 30 min. Meno- ja paluumatkalla välilasku Teneriffalla.

Suosituimmat hotellit

  • Boavista
  • Sal Rei

  ClubHotel Riu Karamboa FFFF

  Suosittu All Inclusive -hotelli kilometrien pituisen rannan äärellä

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8,8 /10
  Rantaan 20–200 m
  Keskustaan 7 km
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 14.11.2016 8 päivää
  1 085 e
  LUE LISÄÄ
  • Boavista
  • Santa Monica

  Riu Touareg FFFF+

  All Inclusive -hotelli rannan äärellä eteläisellä Boavistalla

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 9 /10
  Rantaan 100-200 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
     
  Helsinki 14.11.2016 8 päivää
  1 065 e
  LUE LISÄÄ

Finnmatkojen Boavista

 • Sal Rei

  Sal Rei

  Rauhallinen mutta värikäs kylä rannikolla, josta löydät paikalliselämää, kalastajaveneitä ja viitisentoista ravintolaa. Rannalla, hieman kylän ulkopuolella, sijaitsee Riui Karamboa -hotellimme, jossa on All Inclusive, spa ja suuret uima-altaat.