Viikkopaketti Quinta Spinguera FFF+ ja Ca'Nicola FFF

Uniikki lomayhdistelmä: Espingueira ja Sal Rei

Tämän viikon mittaisen yhdistelmäloman aikana pääset kokemaan Boavistan saaren kaksi puolta – Espingueiran Boavistan pohjoisrannikolla ja pääkohteen Sal Rein. Lue lisää

Tämän viikon mittaisen yhdistelmäloman aikana pääset kokemaan Boavistan saaren kaksi puolta – Espingueiran Boavistan pohjoisrannikolla ja pääkohteen Sal Rein.

Loman ensimmäisiksi kolmeksi yöksi majoitut uniikkiin Quinta Spingueraan (FFF+), joka sijaitsee Espingueirassa. Seuraavat neljä yötä vietät hotelli Ca' Nicolassa (FFF) Sal Reissa.

Oheiset kuvat ja kuvaus ovat Quinta Spinguerasta Espingueirasta. Sal Reissa sijaitseva Ca' Nicola on pieni hotelli, jossa on 20 valoisaa ja tilavaa huoneistoa. Voit katsella kuvia ja lukea Ca' Nicolan hotelliesittelyn klikkaamalla tästä »

Quinta Spinguera – uniikki hotelli
Italialainen taiteilija Larissa Lazarri on luonut meren rannan yksinäisestä, hylätystä kalastajakylästä piilopaikan, jossa ihmiset voivat vapautua arjen stressistä ja elää lähellä luontoa. Täällä nautitaan hiljaisuudesta, tuulen huminasta ja rantaan lyövien aaltojen kohinasta.

Käytännöllisyys ja ekologinen ajattelu

Quinta Spinguerassa vallitsevia teemoja ovat käytännöllisyys, yksinkertaisuus ja ekologinen ajattelu. Ravintolassa tarjoillaan luonnonmukaista ja lähituotettua ruokaa, talot lämpiävät aurinkopaneeleilla ja sisustus koostuu suurelta osin kierrätysmateriaaleista. Esimerkiksi aurinkoterassin pöydät on tehty suurista puisista kaapelikeloista, jotka on sahattu kahtia. Ja terassilla, palmunlehväkaton alla, on tarjolla sekoitus välimeren inspiroimia ja kapverdeläisiä erikoisuuksia.

Ranta, joka on pikkukiveä ja hiekkaa, sijaitsee muutaman sadan metrin päässä hotellilta, mutta paras uimaranta on n. 15 min matkan päässä. Quinta Spinguerassa on baari ja matkamuistomyymälä ja mahdollisuus hierontaan, joka tilataan pyynnöstä. Muuten palvelutarjonta on verrattain vähäistä.

Perushintaan sisältyy: Kolme hotelliyötä Quinta Spinguerassa (sis. aamukahvi) ja neljä hotelliyötä hotelli Ca' Nicolassa (sis. aamukahvi). Kuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Lisämaksusta:
Quinta Spinguerassa matkan hintaan sisältyy aamukahvi, voit halutessasi kuitenkin varata puolihoidon tai täysihoidon (lounas- ja päivällismenyy). Mahdollisuus varata myös jaettu maaterassi.

Sulje
Rantaan 500 m
Keskustaan 35 km
Uima-allas / Lastenallas Ei / Ei
Ravintola / Baari On / On
-

Asiakasarvio

Huone -
Hotellipalvelu -
Ruoka -
Asiakasarvio puuttuu, koska hotellista on alle 20 arviota.